Дали некој знае како се движат цените од девојката кои прави накит односно страницата и се вика ines jewelry?
Луѓе имам едно прашање доколку некој имал сличен проблем нека ми пише, во последно време во спиење ми се случува да ме фати грч ептен јак и болен тоа се случува последните 3-4 месеци ја до пред тоа никогаш во животот ми се немало случено да ме фати грч во нога.
Патувам вечер со виз еир и ме интересира освен малата кабинска торба дали може да си ја земам мојата женска чанта за горе во авион? Ве молам за одговор..(напишав во оваа тема затоа што е повеќе посетена од темата за виз еир, ве молам не бришете)
можеш да ја земеш само ако можеш да ја ставиш во малата кабинска..кога ќе поминуваш на контрола мора да имаш само една торба (за да е бесплатна) а после во авион можеш да си ја извадиш
Ми падна телефонот на стаклото, имаше маска не се скрши стаклото но изгледа му прегоре дисплејот несака да се вклучи колку пари е да го сменам.
Зависи што ќе нарачаш, мислам дека цените од 100 па нагоре се движат, според тоа досега што си го имам наручувано од кај неа
@mirandaa на кој број активираше интернет од 2гб за 299 денари? Инаку мене ми рекоа на интернет имало, т.е. на нивната страна но не можам да ја најдам тарифата за да ја активирам. Да напоменам ми треба нет во роаминг.
Poveli tuka imas sve objasneto. http://www.t-mobile.mk/public/roaming-paketi.nspx Za site paketi, koja cena se i kolku kolicinski internet dobivas za taa cena. Inaku se aktivira paket na brojot 142 099 .
Девојки дали можам да симнам џипи ерес од ајфон 4 и како да написам пошо коа пишувам онака jiperes нејќе ај ако знае некој ве молам нека ми каже или ако не џипи ерес некоја мапа пошо бев во вип прашав и ми викаат можеш да симнеш дома пробав нејќе ај ако некој знае некој ми каже Фала однапред
Прво не се пишува jiperes туку GPRS. Друго каква мапа ти треба? Сигурно во телефонот имаш Maps. Инаку многу добра е NAVIGON. Ја симнуваш на компјутер прво, па после префрлаш со кабелчето на телефон.
Фала што ми кажа абе уопште не ме бидува за такви работи толку сум глупа.Иначе ми треба мапа за кога ќе одам во друга држава и да не ми бара интернет знам ајгомапа али сигорно се пишува некако другачије и неможам да ја најдам на app store.Инаку фала ти