Мене ми сρ случувало, κе го ρешиш пρоблемов со табκети магнезиум и κалциум, има во аптеκите таκви 2 во 1 од недостатоκ на магнезиум е тоа, а за апсоρбиρање двата κомбиниρано тρеба да ги пиеш. Пρобај па κажи
Кога веќе спомна оти си ајфонџија, повели http://www.iphonehacks.com/2013/07/how-to-save-offline-maps-in-google-maps.html
Девојки прочитав дека за аплицирање за стипендија треба да не си постар од 22 години кога запишуваш втора година. Ме интересира дали ова иде заклучно со 22, или како? Некој што аплицирал да ми каже? Фала.
И мене некогаш ми се случува, дури и колената и нозете ме болат и татко ми вели дека треба да пијам повеќе вода, а кога ќе те фати грч обично сите знаеме да се движиме уште повеќе, но знам дека само треба да се смириш, да дишиш длабоко и ќе помине во рок од 2-3 минути.
Бог да чуваааа !!! Не е феер паа !!! Едвај чекам да дојде 22,00 за да гледам..со љубов ја гледав! И до кога вака? Ја прекинаа одма? Па само што почна! Идиотииииииии
Има по аптеките магнезиум како прашок што се конзумира. Многу е поефикасен од шумливите таблетки. Има 20 посебни пакетчиња кои се земаат по едно дневно со вкус на портокал. Мене ми помогнаа многу
Зависи што телефон имаш, кај повеќето различна е цената. Другарките мои менуваа. Едната што има LG ja чинеше 1000 денари, а другата со HTC 1800.
По мое мислење, бидејќи сега ќе го прекинат ''Се или нешто'' па на негово место изгледа ќе даваат ''Ургентен центар'' во 18:00. Инаку, можеш да гледаш и на you tube, јас уште пред да почне изгледав околу 10 епизоди ама на телевизор е некако поубава сликата ама сега тоа е...
за кинотека немаш потреба од никакво логирање.Го избираш филмот што го сакаш и потоа ќе ти се отворат неколку полиња но на секоја од нив го имаш на крајот ''x'' на кое претискаш и тоа е тоа кај мене успева.