Сакам да прашам дали ќе ме примнат на државниве факултети со завршен испит и на кој? Дали некој има искуство со тоа?
кога сум недостапна, а имам пропуштени повици не ми стигнуваат пораки кога ке го пуштам тел....на кој бр да се јавам...на оне сум
Да не знае некој колку се плаќа за замена на истечен пасош со нов? После треба да се сликам ама незнам колку да уплатам..
Lugje treba da vadam licnaa karta, izvod od maticna kniga I drzavjanstvo originali neli slusnav za upis, zaso prethodnite mi se od ragjanje so se vika ne znam tocno. E Sega kako ide postapkata poso procitac nanazad deka izvod se vadi licno so licnaa karta. Dali treba prvo toa da izvadam pa posle drzavjanstvo I izvod, kolku se ceka I kolki se plakja??
http://grouper.mk/skopje/deal/ta-biser-prom-povraten-bilet-skopje-ohrid-skopje Може ќе ти помогне ова.
Ивана Атанасовска, 1200 без трепки, 1500 со трепки. Одлична е. Ме шминкаше скоро, презадоволна. Побарај ја на фб ако те интересира.
Би требало да има опција history исто како на компјутерот. Мислам така сум бришела. Прочепкај, може држи вода.
Девојки ги видов овие лосиони во каталогот од авон. Последниот го имам користено и е преубав. Сега прашањето ми е што говори вашето искуство за останативе? Се двоумам меѓу првиот и четвртиот. Сакам да биде хидратирачки и убаво да мириса, летно и освежително. Доколку ги имате користено препорачајте ми некој (знам дека овој со мед е убав, но мирисот јас не го поднесувам баш...затоа не е на опција ) Фала ви на помошта
Редовно. Магназиум и калциум, повеќе млеко пиј. Тоа ми рече мене докторот, да не се мрцвариш џабе по лекари
Зависи за какво чистење, ако е само за освежување и чистење на лицето од шминка, мицеларната вода е супер. Но, ако се работи за чистење на лицето од мозолки, тогаш барај лосион од типот н Дермогал, Хлоракол, Клиндацин. П.С. @girl96, мене новото издание на лосионот Дермогал и млекото за чистење лице ми се прекрасни, лицето ми е супер дури и за време на ПМС.
Исто ко за нов, околу 1700 ме фати мене, можеш на лице место со картица откако ќе се сликаш, да не ти наплаќаат провизија преку банка.