Ако се викаш на пример Марија ќе ставиш Марија и во име и во презиме и ти покажува да заокружиш, што точно пишува не знам ама верувам дека ќе се снајдеш...
Како фиде ама потенко е се пече со фстаци, ореви, бадеми, суво грозје... и на крај со шербет се полива...
Малку касно ти одговарам може, ама еве може други да прочитаат. Бидејќи е трет викенд со мж за млади е бесплатно ама тоа почнува од утре значи викендов цел е. За други информации не знам. (автостоп)
барав тема за лаптопи ама неможев да најдам затоа тука ќе прашам па ако може некој да ми помогне. Имам лаптопт acer стар ми е 3 години и сум многу задовлна од него. има 4gb меморија. Processor: Intel(R) Core i370 m(TM) 2.40 GHz. Денеска таткоми купи уште еден лаптоп имсто така acer со 4гб меморија. Processor: Intel Celeron,N2940,1,83GHz,Core 2. па сакам да прашам некој што се разбира од компјутери кој е подобар од овие два? Дали да си го задржам стариот или новиот да си го земам за мене ?
Правел ли некој пасош по редовна постапка деновиве, во ек на летна сезона, да ми каже за точно колкав временски период му излегол истиот?!
Девојки да ве прашам нешто Ама ве молам за одговор оти ми е итно Значи вака барам маици со наслови од бендови пример The Doors,Nirvana..нешто во таа смисла.Мислам дека некаде постојат специјализирани продавници за вакви маички,е сега ми кажете некоја страна од интернет дали можам да порачам?Мислам дека имаше една ама не ми текнува.. Не сакам да печатам на маица купена..зошто ми е за поколон за другарче... Фала ви
Сестра ми се јави и и закажаа сликање дури за 15дена, а дека готов ќе биде за 10 работни дена...Хаос е летно време за вадење документи, посебно за пасош
Кога на време не си тераме работите.. Инаку летниов период било секогаш со закажување, дека многу било гужва. Јас закажав на почеток на месецов за на 25ти, ама имало некои кои се откажале, па се преместив за 22-ри. Полека, ама сигурно напредувам.
На бројот 192 92 во полиција,а најверојатно не мора со вртење по телефон,треба да отидеш директно во полиција да пополниш формулари и може и веднаш да те сликаат и да платиш 190 денари со уплатница во пошта.
Не знаев каде, па ај тука да прашам. Слушнав за јсп билетите се сменети. Знае некој подетално да ми каже?