Женски се излади ке го поткренам сега .. бидејќи не сум дома кога одам некаде ако ми треба го земам со менее ми стоеше во чантата го поклопив мислејки дека сам ке се исклучи. и затоа се прегреал 2 саати во чантата нема кај да се луфтира . не пишувам од него сега , не сум дома .. уште пред една недела кога го оклучив сам снема екран и после вечерта го окл поработи и пак снема ама се исклучува сам после неколку саати .. и го оставив еве дури вчера ке го носев да видат што е работата се окл и викам ајдее не го носам денес пак ме зеза ..
Немам посебен купено , на тоа мислев не се изјаснив убаво , инаку да работи внатрешниот кулер , си лади и само тоа фукнционише од цел лаптоп хахха .. ако треба и посебно ке купам .
здраво пред два дена ми ги правиа ноктите но сега ми излегна нешто над ноктите , еве на сликата се гледа па сакам да прашам дали досега на некој ова се има случено, и што да направам за да ги снема фала
Треба да нарачам такси од аеродром „Александар Велики“ до центар. Дали има разлика во цена од една до друга такси компанија или унифицирана им е цената до/од аеродром? Да ми препорачате добра такси компанија со убави (чисти) коли, треба за странци да нарачам, па битно ми е!
Јави се во Сонце прашај дали им важи попустот, имаат 1,5км попуст.. Колите им се одлични.. Што прашував се по 800-1000 беа цени..
Ispovjesti,ispovedanje nesto taka e,i pisuvaat vakvi raboti anonimno e i si kazvaat slucki....pobaraj na google mislam ke ja najdis....
Вчера видов дека личната карта ми истекла во април, и сега на страната на мвр гледам дека имало казна ако се доцни 30 дена од истекот на личната карта(јас доцнам 3 месеци). Запознаен е некој со ова дали се плаќа казна? И дали да закажам за нова вадење или за продолжување на рокот на старата?
Купи маст канестен во аптека, покажи и ги прво прстите на аптекарката и она истата ќе ти ја препорача. Се користи за габични инфекции, ова најверојатно е од нестерилизиран алат кај козметичарката. Мене пред неколку години секое лето ми се појавуваа вакви мозолки полни со водичка и многу ме чешаа, ги чешав дури и се раскрварував, оваа маст ми помогна иако кај мене не беше габична инфекција туку од топлото и од сонцето ми излегуваа. Штом ти си немала до сега најверојатно ти е од нестерилизираните алатки... Закажи си за продолжување на лична карта, таму кај што се вадат неможе да те казнат. Јави се бројот и закажи си. Инаку казнуваат ако те фатат на лице место со истечена лична карта, ваму кај што се вадат документите немаат надлежност да казнуваат.
Треба да одиме со дечко ми на повојница кај пар од друштво, а ова ни е прво бебенце во друштво. Предлог за подарок? Некои ми викаа нешто како Nutribullet од делимано, но не знам каде можам да најдам на друго место таков производ, бидејќи во делимано ми е премногу скап. Може и други предлози да ми дадете. Поздрав
http://www.technomarket.com.mk/products/09135264/philips-hr-2872 Еве сличен, дури и на попуст е сега. Јас го имам неколку месеци и сум презадоволна.
Леле глупости, Нутри Булет бе... Прво прескап е како за подарок за таков повод, да е за свадба па да разберам, второ и обичен блендер и пасатор ќе заврши работа за кашички за бебе иако му е премногу рано тек после 5-6 месеци почнуваат да јадат кашички... Незнам што им е на луѓето што ти предложиле такво нешто... Едноставно ту мач е како за поклон за повојница. По тој повод обично се носи некое комплетче за бебето, пижамчиња, шпикозни, боди со ѓакички, плус некое играче и тоа е тоа. Нема потреба за повеќе. Ќе му купите повеќе за роденден, кршетвка и слично...