Темите што ги нема се избришани? Бидејќи повеќето одат во канта, а имам забележано дека некои скроз ги нема.
Moже ли некој да ми даде некоја идеа за честитка до наставнички совет и класен раководител? Не сакам да биде само со Среќна нова, разгледав низ форумов но не најдов нешто. Фала однапред. Инаку честитката е од името на целиот клас.
Женски каде можам да најдам маица со Еминем ? Знам во Рамстор прават така маици ама не знам која им е цената и за колку време ги даваат? Ајде ако знае некоја нека пише итно е
Во Еко или Елит во ГТЦ имаше знам маици со познати (сега сигурна сум дека имаше со метал бендови, може и со Еминам да има). Околу 300-400 беа колку што памтам.
Јас бев вчера, карта е 30 ден и е БЕДОТИЈАААААААА!!!!!! Искрено си ги жалам тие 30 ден!!!, Кога ке се спомне невогодишен панаѓур, во мене се враќа еуфоријата од дете што ја имав, надвор беше преполно дедо и баба мразовци, балонии, пуканки,,,, СЕ преполноо, а сега 2-3 штанда за скара и крофни.... влегуваш внатре и од старт почнуваш да си ги жалиш парите!!! Празноо,, штуроо...само 2 хали... полу празни, никаков избор, заостанатаната роба од времето тато кога бил млад..... има нешто овде-онде ама ништо посебно... Не ви препорачувам да одитем подобро низ плоштад да прошетате ул.Македонија, отоколу на Саем!!!
Пред прагот на "новиот почеток", Ви посакуваме денови исполнети со професионални успеси, вистински пријателства и моменти што ќе останат вечни во Вашето срце... Среќни новогодишни и божиќни празници ! и долу потписи...
Машките паричници колку чинат отприлика во парфимериите? до 1000 може да се најде некој? какви се носат сега со копче или без?
^ Сеуште не ни кажале ништо.Нешто кај нас спомнаа само класен час ќе се имало ама не е сигурно. Утре ќе не известат подетално