Ептен глупо е прашањево ама се убив од мислење и не ми текнува. Како се викаше таа една апликација на интернет за да се сликаш преку камерата од компјутерот?
И јас така размислувам како тебе...знам дека за повојница се носи за бебето, а ова ете за свадба за такви некои настани, но решив со вас да се консултирам.. Кој има толкави можности нека купува, мене не ми се но толку блиски па толку многу пари да давам... @mims-89 фала на одговорот
https://www.facebook.com/pages/Салон-за-убавина-Драгица/505996176116031?fref=ts Салон за убавина Драгица - последна 45ка
Малце е глупо, али јанза ме јаде. Ако те блокне некој на вибер, ќе стои уште линијата за пишување или ќе биде нешо ко на фб, не можеш да вратиш на оваа личност? Е ќе умрам
И јас да си прашам едно многу глупаво прашање ама ете не знам. При упис на факултет од колку се оди 07:30 или?
Охриѓани ми треба број од Драганче Митревски. Без мајтап. Инбокс, што е можно побрзо. Ајде некому да го направиме денот убав. Поздрав !
Ќе може некој да ми ја објасни понудава што се опфаќа ? ( во споилер ) некако многу конфузно ми дојде , ништо не разбрав Спојлер: . http://grouper.mk/skopje/deal/noa-turs-grand-viktoria-hb-nokevanje-dve-lica
Како најефикасно го отстранувате спрејот за коса? Јас многу ретко го користам, но вчера бев принудена да ставам поголема количина на спреј за да ми ја држи фризурата подолго време и сега не можам да ја расчешлам косата од што ми е заплеткана и залепена. Три пати ја миев со шампон, нанесов регенератор и чекав 10 минути па исплакнав и малку ја расчешлав, но сеуште чувствувам дека има траги од спрејот, а страв ми е дека откако ќе се исуши нема да можам да ја расчешлам никако. Дали имате некое решение? Да напоменам, имам густа коса до половина
Пола коса на четката ми остана... Регенераторот си заврши работа, сега ставив и кокосово масло па ќе видам резултат откако ќе се исуши.
Simnav mk poddrska na telefonov, kako da ja aktiviram? Ne mi ja dava kako aplikacija na tel, ni vo keypad settings..
Едно многу глупаво прашање: Каде е десен клик на лап топов? Овде нема копчиња лево и десно туку цело е на тач. Знае некој?