Понудава е за двајца возрасни плус две деца до 12 години бесплатно со вклучени појадок и вечера во хотел, а цената за едно ноќевањ е 2480денари плус разликата од оваа цена до цената на термините, а минимум мора да се престојува 7 ноќевања. Превозот не ти е вклучен во ценава. Така да за 7 ноќевања од 16.8 до 23.8 би те чинело 29.512 денари плус купонот од 2.480 А колку што разбрав во зависност од возраста на децата да трокреветна соба плус 12е се доплаќа а за четврокреветна 20 е директно во агенцијата...(а горе пишува дека за деца е бесплатно ) Плус доплата за превоз во агенцијата: 35 Евра за возрасен, 25 Евра за деца до 12 години, за деца до 2 години е бесплатно (без седиште) Сумлива ми е некако понудава
Притисни на долниот десен агол ваљда тука треба да биди кај мене тука е Јави се на 1414 притисни 1 потоа 2 потоа повторно избери 2 и на крај 1 ке ти стаса порака уште колку минути имаш
Да ми објаснит некој ако мојт - како со подемот на индустријата за контрацепција и сите можни изуми за заштита и од несакана бременост и од СПБ се поќе девојки се бремени (несакано) пред 20 година ??? Недај се генерацијо работава
http://www.mvr.gov.mk/upravni-rab/1 пасошот се изготвува во рок од 48 сати и се подига во Скопје во МРТВ
Имам уште едно прашање. Дали некој кога на фб те додаде за пријател и нели директно почнува да те следи и ако го блокираш дали бидејќи те следи ќе може да ти гледа слики,да ти лајкнува и сл?
Ако го блокираш нема да може, бидејќи нема да може да те најде на фб, а ако го избришеш од пријатели, без да го блокираш мислам дека ќе може.
Кои денови има автобус Скопје-Ресен, во колку часот тргнува сабајле и колку е повратната карта? Пред две години мислам дека беше 800 денари, но тогаш бев со Транскоп Битола. Дали некој знае нешто повеќе? Фала ви
750 денари е повратна карта. И Галеб и Транскоп идат до Ресен. Првиот аввтобус е во 6 сабаjле на Галеб. За повеке пиши ми слободно.
Девојки била некоја брзо сега во Грција? Да каже како се движт цените на converse патики? Оние класичниоте модели што се носат сега, ниските. Прочитав на форумов некаде дека се по 10 евра, ме интересира каде точно?