Пред некоe време вакви слики за торти гледав во Тинекс, би требало уште да имаат. Можеш да провериш таму за почеток.
Како се вика филмов што мометално оди на телма? Не можам никаде да најдам по распоредиве го пишува само како игран филм.
Затоа ми немаше некоја логика, ако веќе ми е за копија има и кај нас за тие пари. Мислев за оргиналот, која цена се.
Ох леле Имаше прашање кому му паднал телефонот во вода и сакав да одговорам, ама неможе, незнам зошто. И тебе еве не можам.
Сакав да прашам.. на некој му се има ли случено парализа во сон?? Читав по интернет и пишува дека е нормално на човек да му се случи неколку пати, мене ми се случува една недела секоја вечер со ред.. па дали и на некој друг му се случило исто? Многу бев исплашена првиот пат, и некако паника ме фаќа..
Месечината нема да биде сина по боја. Тоа е поим кој се употребува кога двапати во еден месец, како овој јули, се јавува полна месечина. Месечината ќе си биде иста боја како што е и секогаш кога е полна. Вчера баш ја сликав, иста си е. А инаку, во 00:42 ќе биде тој феномен највидлив.
Mackata mi vrsese nuzda nasekade, plocki, parket, tepisi.. I sega ideja kako da ja otstranam mirizbata? Probav so alkohol ama dzabe, samo se prikri..
Da ne znae nekoj od kade povagjaat avtobusi za krusevo od skopje? A vo Kumanovo slusnav deka nema da ima.