Дали некој е поупатен со новиве картички за во ЈСП? Од кога ќе почне да функционира новиов систем, да знам дали да вадам слободна за Август.
Да, зошто? Некои викаат дека од кога ќе ти падне во вода треба да го ставиш во ориз ко демек ја упивало водата... Мене кога ми падна т.е. кога влегов во базен со него немав слушнато за ова па го носев на мајстор.
Devojki pak jas postavuvam prasanje.. Dali imate aplicirano za kreditna karticka i posle kolku vreme vi ja dostavija ?
Нели можеше со десен клик на маусот да одиш преку опција search google for this image, и ќе ти ја даде сликата преку гугл секаде каде што била поставена? Зошто сега го немам тоа? Пробав и на опера и на мозила и на хром нема такво нешто а баш ми вршеше работа
Незнаев како да пишам па ајде тука домаќинка некоја ако знае по колку време се стасуваат крофните. Најдов рецепт па пишува се стасуваат по два пати како тоа?... прв пат ми е не ми се смејте . Се стасува тестото па после топчиња кога се прават пак се стасува или ?
Пак јас, пред неколку дена забележав дека на фб ми ги отвара некој известувањата. Го прашав дечкоми ми рече не е тој. Имам и сигурносен код. Значи некој што ми лајкнувал слики и коментирал по некое време се отворени, а пак известувањата што се за страни не се отвораат а исто и пораките не се отворени. Сменив пасворд 3 пати и пак исто...Му ја најдов IP адресата во повеќе детали не е исто ко мојата на wifi. Пишува дека некој од ***** а под него ја пишува мојата марка на телефон. Како е тоа можно?
Стасува прво тестото еднаш а после го месиш пак,правиш крофни со чаша ги вадишаш и пак ги оставаш да пораснат уште малку.
Јас колку што знам има таква опција. Одиш во: Settings > Privacy > Share 'Online' status. Ќе го отштиклираш и нема да те појавува како online. Само да знаеш дека оваа опција можеш да ја менуваш на 24 часа. Ако сега ја смениш, дури утре ова време ќе можеш да ја промениш ако сакаш. Не можеш да си менуваш на пола саат или кога ќе ти текне.
Женски филмов на ЕДО што оди моментално како се вика? Го дава како Танго и кеш со Силвестер Сталоне ама не е тој.
Дечки тука разгледувам во една агенција за патување и вели ако сакаш да патуваш треба да имаш биометриски пасош и бел лист. Каков е тој бел лист?
Во Грција ќе патуваш? Знам за таму ги има овие листови и се става печат кога се влегува и излегува. Ако немаш ти даваат на граница, ако збориме за истото.