Има некоја феминка која е на мастер на факултетот за безбедност? Доколку да, нека ме контактира во ЛП, имам неколку прашања.
Здраво. Дали некој знае дали во недела работат дуќанчињата на бит пазар, каде што се продаваат материјали за шиење и дуќаните за фустани во стара чаршија?
Знае некој дали работат њу јоркер и дм во веро џамбо утре (недела)?И ако работат,до колку?Фала ви однапред
Дали има превоз од Скопје до Романија, поточно Темишвар?? Знам дека од Белград има но директно од Скопје?
Дали знае некој да ми каже нешто повеќе за постдипломски,јас дипломирав на историја но не сакам пак да се запишам на историја би сакала да знам дали може да се запишам на било кој факс или треба да биди сродна со историјата фала однапред
Јас го купив 600 денари од Скопје и мојот работи со блутут. Значи си имам посебно далјинско и само го поврзувам со блутутот на телефонот. Ако е за со тајмер воопшто не купувај нема да ти биде практично ич.
Не знам дали е на сите факултети исто ама мислам дека можеш брат ми студираше глума се запиша режија постдипломски
За вадење на лична карта (по 2 пат, значи продолжување) освен тие 2 уплатници на 50 и 190 ден. и старата лична карта што друго е потребно ?
утре на татко ми му е роденден а јас врска незнам што да му купам, или да изработам сама. ајде некои предлози што би можела да купам?? или да направам? да не биде нешто секојдневно саат, паричник, блуза нешто специјално сакам