Dobro a preku pay Pal kje treba da imam karticka i posle da si ubacuvam pari? Ako e vaka kako se vadi taa karticka ili ima nekoj dr nacin
Правиш профил на paypal ја додаваш картичката и плаќаш.. Во суштина на место каде што ги има двете опции, полесно ти е со картичка да платиш. Картичката се вади во банка, каде би се вадела на друго место.. Ама малку е зафркнато со paypal за РМ. Има посложена постапка .. Друг начин нема. А зошто и би имало. Денес се почна електронски да се плаќа..
Девојки нели за на факултетов ќе ни требаат неколку слики (и ако знаете кажете колку и која големина ), од матура не сакам да давам, ич не ми се свиѓа сликата ме осакатија, знаете ли негде кај што сликаат убаво, пошо таму кај едно што е карши бисер ич не сум задоволна, уште не бев ни седната ме шкрапнаа, мижев забегани. Ај помагајте
На кој број да се јавам за закажување за вадење лична карта? Тој што го има на страната на министерство ми вика дека е непостоечки..
Работат до 16h мислам, можеби затоа. Пред 10тина дена и јас се јавував на тој, без проблем си закажав, си работеше.
Што се појавува кога ќе го отворите мојот профил на Фемина? Може ли да се пребаруваат мислењата или не?
Имаш во DM на Balea околу 140-50 денари е. Јас не сум користел хаха другарка користеше и доста и ја осветли.
@Oscar Lady одличен производ од балеа, изненадена сум од резултатите. И јас ке го земам штом најдам можност. За еден месец косата од темно кафеава станува светло кафеава.
Не е златара, ама Ботони. Јас од таму си купувам, направени се од некој материјал што не прави алергиски реакции и јас сум задоволна. Прилично сум сигурна дека има и најобични вакви округли.
Маст за око не се нанесува на надворешниот дел од окото, си пишува и на упатството. Стапчињата за уши се чисти, но не се стерилни!!! Нанесувањето на маст за око се врши на следниот начин: го повлекуваш долниот очен капак надолу, погледот се насочува нагоре, во браздата помеѓу долниот капак и белката од окото, по целата должина на работ се нанесува маста, значи не да допираш со врвот на маста, туку тоа самостојно од притисокот ќе тече, а ти ја ориентираш во кој правец (обично не може самостојно да ја нанесеш, и е потребна помош). Откако ќе се нанесе само се трепка и маста се разнесува по целото око. Најпрвин малку ќе ти се замагли видот, но за кратко 2-4 трепнувања се ќе биде во ред. П.с сите пакувања на лекови се дизајнирани да се користат такви како што се, без дополнителни помошни додатоци, а доколку истите се потребни одат заедно со пакувањето. Стапчињата за уво, при употреба на око можат да направат прилично поголема беља, најдобро избегнувајте ги.