Од страната кај факултетите има повеќе автобуски постојки, повеќето автобуси од тој дел поминуваат покрај ПМФ - 16, 2, 2А, 50. @CrazyOne земи го појакиот, од 400W. Послабите нема да прават убаво смути, ќе има парчиња внатре. Појаките поубаво го мелат овошјето. Јас имам рачен пасатор со јачина од 700W, а вакви блендери сигурно има и појаки.
Da ne bil nekoj skoro vo cosmo ili DM skoro za da znae kolku pari e maybellin zoltata obicna maskara? Fala odnapred
Ај ве молам кажете ми дали на оригинал парфем може да му мине рокот и да не чини? Поради бебуш не ставам парфеми и нема да ставам сигурно уште едно 6 месеци, ќе се фати година и пол како се отворени кога ќе почнам да ги користам.
Па кога ке имаш прилика да одиш некаде без бебушот ке си го користиш. Инаку до 3 години би требало да имаат рок. Инаку јас пак со моите здравствени проблеми , од вирусот во окото оддолу од вчера почна да ми отекува под него и сега кога станав ептен ми е отечено ставав памук со вода , не помага мн. што да ставам ? имам ациди борици течност може со неа да пробам ? Фалаа.
@Winter Lady станува збор за око, мислиш дека некој ќе се дрзне да ти каже што да правиш? Оди на лекар, што друго да ти кажеме од тука, на слепо? Практично кажано, глава ако го боли некого не можеш да кажеш што да испие, може едноставно го боли главата, а можеби има висок притисок. @SnowQueen17 зависи каде и зависи каква батерија. 100- 150 денари.
@Winter Lady acidi borici можеш да ставаш само на делот под окото, како облоги, не во око или над очен капак. И секако, најбрзо што можеш на офталмолог! Доколку ти се влоши состојбата не чекај до понеделник, има дежурни доктори на очно на клиника и во 8ми септрмври ќе те примат и без упат.
Cuvaj gi na temno mesto da budat zastiteni od direkna svetlina, ako gi cuvas kutiite cuvaj si gi vo niv i negde kaj sto ne e mnogu toplo. Jas imam i postari od 3 god i uste se vo odlicna sostojba.