Дали некој бил или знае колку се доплаќа за земање крв за хормонално испитување во гинеколгија во државна болница?
Фала многу @mims-89 , ми рекоа за состанок таму да се чекаме па не бев сигурна...сите овие места ги знам и сум била, ама улицата поима немав дека така е именувана, знам петар ѓорѓов се викаше, на гугл гледам дека нема многу поминато откако е така наречена. Фала ти многу уште еднаш
Do pred nekolku 4, 5 meseci se imase sluceno nekoj da mi titka od stranstvo (vo niedno vreme 04:00, 05:00 nautro). A, pozivniot broj mislam bese od Kalifornija (a, nemam jas tamu rodnini, ni prijateli). Shto bi mozelo da e? (se izvinuvam za latinicata, od telefon pisuvam, a na tel. nemam kirilica)
Znam, ne ni imav moznost da mu krenam (od shto bese kratko zvonenjeto), a dali kaj tebe krajnite 3 brojki bea (666)? Inaku, ednas ko imav samo 40tina den. kredit i jas mu titnav po eden cas.
Ако користиш wi-fi автоматски кај тебе се пишува целата историја на пребарување од сите што го користат тоа wi-fi. Најпросто кажано. Тоа што го пребаруваш на компјутер дома, ти или било кој што го користи компјутерот, ти излегува и на телефонот, и можно е да си мислиш дека некој ти го зема телефонот, а не е така.
Дечки сеуште ли важи она претпоследниот викенд од секој месец бесплатна карта за воз , за млади до 27 години?
Во телефонот во историјата покажува ? мене не ми покажува другите што отвараат на лаптоп или од компјутер може јас што отварам брат ми на неговиот тел да му покажува во историјата ?
Кај мене на телефон се покажува од сите што пребарувале, а што го користеле истото wi-fi. На тел ми се појавува се што сум пребарувала од дома или од работа. Затоа што и таму, и таму користам wi-fi.
Незнам каде да го поставам прашањево Ако остане еден испит пред крајот за дипломска, дали може да се поднесе молба + тема за дипломски труд?
За плаќање уплатници дали е по ефтино пошта или банка.Пошта мислам дека беше 35 денари,во банките колку е ?
Во пошта, иако и таму поскапеле. Најубаво според мене е да си уплатиш преку телефон, така само 5 ден за порака ти зема и 50 за уплатница.