@Oscar Lady Штом не ја знаеш причината, оди на дежурен лекар или јави се во Брза Помош нека ти кажат што да правиш.
Ti blagodaram mnogu. Na odmor sum. Inaku mi se otpushti malku ja masirav da mi se podobri cirkulacijata Se mislam deka ova e od srceto.. od vreme na vreme mi se sluchuva ova..
@Oscar Lady И јас помислив на слаба и лоша циркулација, а бидејќи тоа е поврзано со срцето, а и претходно ти се случувало ова, треба да си отидеш на лекар еден убав преглед да ти направат, сериозен проблем е ова и незнам зошто до сега не си отишла на лекар. Не си играј со сопственото здравје!!!
баш третиот не мириса тешко , него четвртиот така јако третиот е по нежен и одма изветрејува од овој четвриов калинка што и да беше кога ке се намирисам ми се осеќа на кожава и после саат време
Devojki, dali i kako moze da se proveruva na facebook civ profil sum gledala vo izminatiot den? Bidejki decko mi mi znae pass. i znae vo koj profil sum vleguvala..i neznam kako go pravi toa.
Одиш во твојот профил и на времепловската слика најдолу десно стои дневник активности , и отвараш таму и си пребарува што сака , може да ти види чиј профил си го пребарувала ама само ако си го пребарувала а ако директно некаде од почетна ти излезе и пристиснеш на него не може само ако одиш во пребарувај што си пребарувала може да види , исто и со кој си станала пријател , каде си коментирала и лајкала .
Ако може некоја девојка ми пиши лп итно ми е потребен совет пошто дел од девојките имаат некаква забрана?
Дали знае некој да ми каже како да го рестартирам таблетот ?на него има мн игри и сега кочи.Треба сите да ги бришам една по една или?плс просветлете ме
Девојки ми треба помош од вас, ама искрена...поточно од тие што живеат во општина Ѓорче Петров... Потребна ми е личност со некаква репутација во општината, било да е доктор, адвокат, политичар, директор на училиште, здраствен дом, било што (за што ми е потррбна ќе објаснам во лп, доколку некоја од вас е желна за помош). Навистина многу ќе ми значи за моето понатамошно кариерно унапредување, а потребен ми е само еден потпис. Фала ви многу на сите што ќе сте расположени
Da. Jas i dechko mi isto taka samo ne spievme, ni pobaraa lichni karti na recepcija/informacii , i nie si ostavivme
сакам да прашам дали гтц и веро центар работат во недела? не сум од скопје, па незнам.. итно ми е треба да знам. И дали знаете ко кога ќе трае попустот во спорт М за патики?