@YoungandBeautiful, треба да си симнеш и инсталираш програма за заклучување фолдери. http://www.7tutorials.com/5-tools-password-protect-your-folders-windows
@cresa-jagoda А можно ли е да прават проблеми и да не сакаат да ги сменат со некој друг модел? (за доплата нормално ќе доплатам ако треба)
@Valencia Абе се е можно, ама мислам дека нема да имаш проблем. Штом не ти се носени надвор (значи се чисти) и имаш фискална сметка, треба да ти ги сменат.
Женски деновиве одам на одмор. Каде да извадам осигурување и колку пари е она основното? Преку агенција лани плаќавме околу 5 евра, а сега поим немам каде да извадам и што како иде. Ако некој знае да одговори нека ми пише. Фала
Ќе си отидеш во некоја осигурителна компанија, албсиг, кроациа осигурување... не знам која ја има во твојот град таа, и ќе си извадеш патничко осигурување, мислам тука негде дека е цената што ја кажа, ќе ти објаснат тие во агенцијата ќе кажеш за што ти треба, знаат тие...
Vo bilo koja turisticka agencija ke ti izvadat, nemora vo osiguritelna kompanija da odis. Segde se isti cenite sega, taka mu kazaa, a i koga vadev za mene i koga prasuvav po agenciive po 240 od den se plaka za balkanskive zemji, za eu e poskapo i jas ne ni izvadiv. Za 2 nedeli trebase okolu 5000 da platam...
Бидејки не сретнав таква тема, онака општо да си прашам.. Знае ли некој одприлика колку чинат дрвените прозорци и врати?
Za dve nedeli 5000? Ne mi se veruva.. Jas koga odev za Spanija zemav osiguruvanje od Sava za 350denari za 11 dena osiguruvanje sto vazi vo sekoja EU zemja clenka..
Имам запалка која ми е поклон и ми е многу драга, плин има ама нешто не функционира. Каде можам да ја средам?
Da ne e 350 den od den? Kako sto mi kazuvaa vo agencijata na zoni nekako se podeleni i imase vrska toa dali samo vo edma zemja si ili piveke, mene konkretno za vo 4 drzavi mi trebase i tolku mi preracunaa, neznam na koj princip. Stanuva zbor za agencijata sproti soborna ne mi teknuva kako se vika. Moze se nesto zabegani...