Ne ne, se vkupno 350 den. Da si odis vo druga agencija da se proveris pak. Za kolku drzavi i da stanuva zbor nema smisla da e tolku mnogu.
Препорачајте некоја добра очна ординација (пожелно да работи со плави картони и дали во таков случај треба да закажувам преку матичен или можам директно да отидам) или пак колку чини диоптер одредување на приватно?
Хаха, оваа ми рече коштала 1350 денари ќе ми дала ама требало да имам 18 год или да дојдам со мајаками .
И тоа е нешто , па немаш ли 18 ? Дај и лична карта ако имаш или појди со мајкати освен ако не ја продаваш скришно
Скришно ја продавам и немам 18. Имам нешто соберено пари и тие таман ќе ми стигнат сакам да ја изненадам со златен прстен за роденденот. Продавачката прво ми рече треба да дојдеш со некој што има 18, после вика мајкати нека дојде после па и текна и јас со мајками да сум отишла. Е сега сакам да отидам со мајкаи на една другарка оваа ќе сака да ми ја смени? И уште нештоо, нели велевте дека грамот е околу 2000 денари а оваа глава сечам ако не ми рече 1грам и 700
Da otides vo onie otkup na zlato sto go ima niz cel grad, moze poise davaat. Otidi so bilo koj vozrasen nemora so majka ti.
@Abeja Има една ординација во близина на гимназијата ЈБТ и работат со плави картони, треба преку матичен да си закажеш.
Едно време имаше некаква најава за текстилна фабрика во индустриската зона во Жабени нешто како инвестиција од Јапонија.Дали постои можност инвеститорот да се вика Мигосоши Сакото?
Околу 1000 денари е кога се откупува злато плус минус толку е, инаку нели имаш некоја другарка со лична, нека отиде она нека ја продаде.
људи, ви имa некoј вртенo нa вибер сo пoзивен +150? мене нa некoлку пaти вo oвие двa месеци, a не ми е пoзнaт пoзивниoт... бaрaв нa гугл aмa нештo сумливи инфoрмaции ми дaвaaт зa пoтеклoтo нa пoзивниoв и гo блoкирaв aмa ме зaнимa aкo не другo, дaли знaете oд кaде е. фaлa