@HarleyQuinn Се сомневам дека некаде ќе најдеш таква боја на фарба, бидејќи освен тебе не сум сретнала некој кој сака така да се офарба.
Ако си од Скопје имаш во Еуростил во Железара или Кармакс на Ленинова во Центар... Ако сакаш поефтина има во Аутолидер во ЧАир.
Постојат бели фарби ама биди сигурна дека при првите фарбања бела скроз нема да ти испадне... Прво треба бланш па фарбата па преливи и на крај пак нема скроз креч бела да испаднеш... Доколку сакаш светла боја на косата треба да имаш трпение бидејќи така лесно не се постигнува светла боја на косата...
здраво, сакам да прашам кај можам да најдам од старите машини за куцање? некој да продава? итно ми еее
После бланшот рачунај косата ќе ти биде метла, и на крај ќе ја скратиш. Мислам дека ќе треба повеќе пати да се бланшираш, па после да се фарбаш, а и баш креч нема да ти излезе, можеби нешто сиво или сл. Едно девојче се фарба многу светла плава, многу грдо изгледа коренот кога ќе порасне црн со толку плава коса, и некако не ми вреди штетата што ќе ја направиш на косата за бојата.
Види во Фибула, имаат понуди од околу 1500 евра аражмани за Тајланд имам гледано, сигурно имаат за други места. Познаници што биле на Тајланд викаат дека е многу ефтино...
Порано знам имаше во Тинекс кај школскиот прибор, сега дали има уште не знам... Види би требало по книжариве да има.
Кога ќе го поминеш ТЦ Чаирчанка во правец накај Бутел, на околу 200-250 метри од десна страна е, после Лејдиком, па има пешачки мост па Аутолидер е, со плави стакла. Церадите мислам дека почнуваат од илјадарка па нагоре
Вчера на факултет, се запознав со едно девојче од Скопје и сега неможам да го најдам. Има ли членови кои завршиле 4та година во "Орце Николов" во Скопје ? Ако има, ве молам нека ми пишат во порака, за едно кратко прашање ми е.