Ресторанот Канео во Охрид каде се наоѓа точно ( колку оддалечен е од црквата) и дали се оди со автомобил?
Тоа ти е на калето во стариот дел на градот кај црквата канео, до горе се оди со кола но има и доста пешачење и за самиот ресторан треба по скали да слегуваш. Имаше едно време и мост од крајот на кејот до таму но не знам дали уште функционира. Јас од Охрид поретко таму шетам него туристите, тие дошле и користат прилика да посетат, нас ни е тука и секогаш велиме ај сега не потака ќе ојме, тука ни е нас а инаку може и со кајче да одите, има такси кајчиња, романтики таман @kristina.k
Ми се случувaше мене истoтo сo кoмпјутерoт нa рaбoтa и дoмa. Нa крaј излезе декa сo gmail сум се нaјaвилa вo сaмиoт хрoм и тoј си прaвел синхрoнизaцијa кaкo штo синхрoнизирa кoнтaкти. Дури мислев декa бившиoт нештo ме зaфркaвa дa ме шпиoнирa. Нa крaј прoгрaмерoт штo е нa рaбoтa ми oбјaсни, сaмo се oдлoгирaв oд службениoт кoмпјутер и зa секoј случaј си прoменив пaсвoрд нa мејлoт.
Ќе прават свадба во црквата и /или забава во ресторанот? Мачно ќе биде за слегување, дотерани со штилки... па и со меше... само со кајче е чарето. Ако се погоди денот. Ние сска ме таму да се венчаме,но пресметки такви плус и бабите сакаат дс присуствуваат а мачно за нив, и деверицата трудничка ни беше и сепак не таму. Ајде ќе успееш некако, ќе ми те носи мажеро на раце ако треба
Бубале прво венчавка па забава во ресторанот попладне. Ќе видиме како ќе правиме ќе размислам до тогаш, фала ти за одговорот.
Го спуштив но џабе не фунционира туку ми покажува некој игри со слики, друг некој преку play store да не знаеш, имав еден порано но сега неможам да го најдам.
Photo editor - android pixels Симни го овој програм од плејстор, јас го користам, функционира добро @vitamina
Ај пробај само photo editor....и одбери го третото по ред што го дава...тоа android pixels може да е автор или дополнително име
Ми покажува дека треба да се регистрирам. Дали ако се регистрирам ќе можат сите да ми ги гледаат сликите што ги правам или не?! И дали со оваа регистрација ќе имам некаков си профил??
Јас се имам регистрирано со мој фб профил, ама кога ќе ја средам сликата, треба првин да се објави на апликацијата за да ти се сочува во телефонот, но во текот на upload јас правам cancel и сликата си стои во телефон, а ја нема на профилот. Може малку е комплицирано, но апликацијата ми е супер и досега не сум имала никакви проблеми со неа, било со приватноста или со ефектите
Дечки пред 1 час почна да ме боли прстот доле на ногата.Ми се изду малце црвено ми е и мн.ме боли , и неможам да газам.Не се ни удрив ништо. Од што ми е така ? Пред малку несакајки малку го нагазив со другата нога , страшно ме заболе.
@kristina.k не е тoлку стрaшнo. скaлите се едвaј 20тинa oд црквaтa св.јoвaн дo рестoрaнoт и се тaкa гoлеми дoлги и мoжaм дa речaм комотни. Истo и јaс сум билa нa крштевкa тaкa и сo штикли сум ги спуштилa без прoблем. Не му јa мисли Имa удoлнинa oд местoтo кaде штo би зaстaнaле кoлите дoдекa дa стигнеш дo црквaтa aмa и тoa не е мнoгу мучнo. Ќе си гo фaтиш либетo пoд рaкa и ќе немaш прoблем