Треба да се сечат во права линија ноктите, мене така ми кажаа кога бев на операција за ноктот. И мене вака ми почна па после повеќе и повеќе и се решив еднаш отидов таму ми го средија. Ни 10 минути работа е, не боли со анестезија го прават. Ќе ти го преврзат, ќе одиш после на преврски некое време и супер ќе ти биде после ноктот. Инаку на пластична хирургија мене ми го правеа во Државна.
@Valencia Со капките за колку мине ? Хаха па ете де набрзина ги сечев и таму кој гавол ме натера. @skorpija123 Подобро ке пробам купка со јод отколку газа некако неможам сепак фала ви на сите за советите. @x.Daisy.x Ме зезаш срцка ? Мислам дека не е дотолку за да ми го оперираат.Па нема веќе така да ги сечам.Се надевам ке ми помине.Не сум од Скопје.
Три дена како ги користам капките и стварно има ефект. А инаку да, ако отидеш на лекар одма те праќаат на операција. Тоа не е кој знае каква операција ама зошто да одиш под нож кога можеш вака природно. Па ептен ако ти отече и те боли тогаш нема бегање. Ама како што ми изгледа не е за операција, малку е набиен па додека пробие ноктот низ месото малку ќе боли ама ќе помине.
Ке купам капки и јод , се надевам ке ми помине. Ах нема крај на моите маки. Се надевам ке истече гнојот и ке почне да зарастува фала ти валенсиа многу
Kade da odam za (u ) shinato ? Osekjam kako da imam shilci nad kolkot od desna strana i ne mozham da se dvizham..
Имам ваучер од Веро, дали некој знае дали наместо да купам нешто со него можам да го заменам за пари?
Пробај со тоа што ти кажаа феминките, исто така мене ми кажуваа после операцијата во таа вода со јод и морска сол да ставам. Инаку јас предолго го имав можеби 3-4 месеци, страв ми беше Се надевам ќе ти се оправи во брзо време.
Пред малку ми текна дека пред 2 недели и нешто може го закачив истиот прст од остар предмет и ми распука ноктот 3-4 mm.Како сечен ми беше.Ме болеше само еден ден другиот помалку.Потоа зарасна ама немаше ни гној ни ништо слично.Може и од тоа сега да ми е ама незнам .Фала ти @x.Daisy.x ке пробам ако нема чаре ке одам на лекар.
@Winter Lady Па не е баш вака целосно распукан колку твојов,ама сепак горниот дел е саглам распукан и се рони,ама ме фати инает не го носам на поправка ,нов ми е а што се вика ќе ми побараат за поправка колку што го купив,дури чини нека тера,а после во канта скапи се екраните за овие пусти телефони,на брачед ми му побараа 6 000 за нов екран а телефонот го купи 9 000 нов ,е па сега види
За мојот 1400 ми земаа .Користи го ако така сакаш само пази да не ти влезе во раката некое парче разронето , нема играчка со тоа .Едвај ке ја издавиш не дај боже подлабоко да ти влезе.Ништо не те кошта да прашаш колку ке ти земат може малку ке е.
Има и во џамбо, и во сите Веро-вци, ама скапи се (ако мислиш на оние металните од тефлон) Сосема истите можеш да ги најдеш на пр. во Базаро или на плсатичарска за 120-150 денари. Во Џамбо и веро се по околу 350-400 денари. Имаш плех со 12 мафини-поголеми и плех со 2о помали
Фала @Mishela и @referentka Баш такви од тефлон барам, а некоjа мрза ме фатила да шетам да барам. На Базаро ич не ми текна.
Оооо баш ќе видам!! Па и ако се ефтинки то е плус веќе :3 Thanke <3 и мене би ми било жал да ги користам ама кога веќе имам потреба ако треба дупли ќе ги купвам Thanke <3
Не ме рецка никој па пак да си прашам Имам запалка која не е многу скапа и не е некоја фирма но поклон ми е и многу си ја сакам Има плин но нејке да пали, каде можам да ја однесам да ми ја средат? И дали некој знае каде можам перика да најдам од вистинска коса, не синтетичка. Дали кај нас има таква продавница? или повише ми се исплати на алиекспрес да нарачам?
младинска организација или здружение мотиви? некаде на битпазар било, ако некој знае да ми објасни каде е точно?