Скенерот со тонерот нема никаква врска, и доколку принтерот ти е Канон или ХП нема шанси да блокира нешто заради тоа што ти се испразнил.И во тој случај најдобро би било да си го однесеш на сервис. А ако ти е Самсунг или слично сра*е тогаш можно е нешто да има врска затоа што на другиве брендови им ставаат чипови.
Од кои автори е учебникот по социологија за 3 година реформирано гимназиско образование? И дали има за јудаизам во учебникот по социологија за 4 година што го учат само ОБ подрачје мислам?
Социологија за III година реформирано гимназиско образование, учебник, од Ксенофон Угриноски и Трајан Крстески
Пак јас ама што да правам се погоди, овој пат е за мене Како се вика цртанот со женава и крокодили 2 имаше пред куќичката нејзина во езерото, имаше некого киднапирано... одамна го барам, а многу го сакав го имав неколку пати како мала гледано на телма
Мислам дека е овој http://www.imdb.com/title/tt0076618/ А јас да прашам, знае некој како се чисти накит од челик?
Дали знае некој каде може да си набавам и по која цена од оние перничиња за седење во форма на крофна (со дупка у средина) Седам на работа по 8 саати, подобро да спречам, отколку да лечам
Ќе може ли некој да ми објасни како да се регистрирам на страната на sakamknigi.mk? Пробав сто пати, ќе напишам се и на крај ќе притиснам регистрација ми пишува Што е проблемот?
Да не знае некој што да направам кога не ми се уклучува мемориската картичка на моб и бара да ја форматирам? Може ли некако да ми се уклуче без да ја форматирам?
Женски,што да избришам од компјутеров затоа што ми е преполн и ништо не можам да ставам ж Што зафаќа највеќе место ?