A zosto da ja isklucuvas najeftina ti e i vip simple specijal vo princip javise na 1234 * za razgovor so operator
Edno glupo prashanje. Prativ poraka ama poso bese mn. dolga se pretvori vo MMS. i mi pishuvashe deka moram da ukl. Mobile data za da se prati. I pustiv se prati kako MMS..ama moze li toj so ja prima da ja procita odma? Ili ke ima nekoj problem. ?
Девојки, дали некој знае зошто ги исклучија RTL каналите на Max TV? И дали планираат да ги пуштат пак или ќе треба да плаќаме дополнително за нив?
Ти текнува како едно време немаше Фокс бидејќи дозволата не им била како што треба? Може да е ист проблем..
Ако мислиш на новите - Балканските, тие се нов пакет и летово всушност беа на промоција, па можеа сите корисници бесплатно да ги гледаат. Мислам дека веќе стојат како понуда да се купат како дополнителен пакет
Девојки некаде прочитав дека туристичкиот комплекс Бела Вода близу Струмица како активност нуди јавање со коњи, на интернет неможев да најдам подетални информации, дали некој кој веќе бил таму може да сподели искуство. Сакаме да одиме викендот со друштво па имаме намера да изнајмиме викендица
https://www.facebook.com/kompleksbelavoda?ref=ts&fref=ts Викендица во Суви Лак најдете на нет.Инаку таму е скапо за спиење.Во комплексот.Еве разгледај на оваа страна.
Јас имам Nike купен пред 3 години и чинеше 1800, ама сепак зависи од моделот. Не верувам да се сменило нешто многу од цениве.
Кој чај содржи најмногу кофеин? Не смеам да пијам кафе, а ми треба нешто да ме поткрене... Или нешто друго на природна база за енергија и концентрација?
Вистинските чаеви , од грмушката Chai, а не тисаните, Тоа се Зелен чај , црн чај, бел чај . Белиот содржи најмалку или ич кофеин не сум сигурна , а сите делуваат стимулативно на мозокот и на тој начин ја зголемува способноста за помнење Чај од рузмарин е добар исто за концентрација .
@Avery доколку немаш дома, не купувај филтер, во ниеден случај. Имаш природен зелен чај од Виталиа или можеш ако одиш во продавница за здрава храна да купиш рефус, 100 грама се околу 100 денари. На 250 мл зовриена вода, стави една мала лажичка од чајот и нека постои 3- 5 минути. Јас така го конзумирам, без шеќер.
@Ginger^ @jovanovska94 Ви благодарам за одговорите. Пред малку пиев мајчина душица и нане ( не филтер, моите го имаат собирано), рузмарин сум имала дома па и од него покасно ќе се напијам А утре ќе се снабдам со останатите
Јавањето на коњ е 500ден од час , ако не се лажам. А спиењете во комплексот некаде околу 2500 соба за тројца, имаа и некои промоции, па изнајмување на цела киќичка за друштво со прифатливи цени. Најдобро јави се да прашаш , го има бројот на страната на фб.
Сакам да одам викендов на еден ден во Грција па кажете каде има најубави плажи и чисто море дали Калитеа,Ханиоти,Пефкохори?
Јас бев лани во Калитеа, супер си поминав. Има доста голема плажа така да можеш да си одиш секој ден на различни места (ако си без кола). И водата беше многу чиста и топла. Мајка ми и татко ми беа оваа година во Пефкохори и ми кажаа дека имало многу морски ежиња. Не можеле да влезат во вода па секој ден оделе на другата плажа (не ми текнува како се вика ама доста е позната). За неа кажаа дека била супер водата, немало ежиња ама плажата била многу нечиста. За Ханиоти не знам. Не сум била а и немам некој кој бил. Така да јас мислам дека најдобро е да одите во Калитеа.
Имам две прашања во врска со SUGGESTED USERS на Instagram: 1. Како да станам еден од нив? 2. Како да знам дека сум станала зошто многу познаници што се веќе дел не знаат, ништо не им стигнало и не се гледало кај нив?