@male е баш такви работи има. Продавницава е во чаирчанка јајапаша, ако знаеш каде е ледиком продавницата маалце подолу од ледиком едно 20м. со среќа нека си ја вози колата па и ти да си купиш ако немаш
Kade mozam da najdam interesni gakicki i majcki za dete 2 god da ne e struzanka, da ne se skapi mn. I da ne se beli. Sakam da kupam poveke para ke poneme da nosime gakicki pa baram info
Тритекс дефинитивно! Впрочем повеќето продвници што продаваат ваков вид на асортиман имаат парчиња од тритекс, но доколку одиш директно во нивните продавници има повеќе избор. Ги има во рамстор, сити мол и на др локации и во др градови. Трикотажа пелистер, винка виница баш такви шаренки, а квалитетни. Јас на внуците од тритекс им купувам, се е пери-носи немаат мрднато ни во боја ни да се растегнат или смалат. Искрено ти препорачувам нема да згрешиш а баш се такви со дезени и шари различни
Не знам дали е соодветно прашањево за тука. :/ Околу нова година планирам да одам во Шведска и гледав во Wizz Air некако не ми се поклопуваат термините. Пред две години бев, исто таму ,со Austrian Airlines ,но сега гледам баш околу нова година картите им се со доста високи цени.Тогаш знам им беа со доста поповолни цени. Па сакав да прашам ,некој да ми препорача некоја друга, исто така добра авио компанија.Или пак ако знае некој некој конкретни понуди што нудат, за до Гетеборг. Би сакала уште од сега да резервирам за тогаш.
@mirandaa провери за AirSerbia пред некој ден гледав имаат солидни цени, само што ќе треба од Белград да леташ. Нешто - 150, 200 евра е поефтино од кај нас.
Devojki, mi treba mala kamera od onie za shpiuniranje neam pojma kako da gi narecam ali za da postavam vo kjos mi treba...Kade mozam da kupam ili nekoj sto iznajmuva?? I dali nekoj znae na koj princip funkcioniraat ?
Гледав во Џамбо, Веро пред некое време. Имаше доста избор и интересни работи, само незнам како стојат со квалитет.
Малце чудно прашање ама јас не се разбирам баш... Овие конзервиве грашок како се приготвуваат? Инструкции за подготовка нема на нив...
Си го вариш ако сакаш, не знам што сакаш да приготвиш со него, но дури и кога го употребувам за салати, малку го обарувам на кратко. Поубав ми е така.
Грашокот и општо зеленуците во конзерва секогаш се обарени, барем колку што јас се разбирам на темата „конзервирање.“ Обари го на кратко неколку минути, пробај, па ако ти се допаѓа и не е премногу крцкав - кркај.
@cinderella5 карти има во ONE, но пред две недели беа скоро праспродадени, а сега претпоставувам дека се веќе нема воопшто. Ако имаш некој познат што работи таму, можеш да се обидеш, иако не верувам.
картите беа пуштени од 21 јули, а беа во продажба до 25 август. Е сега не ми се верува да има уште слободни места, не знам прашај во One