сакам да идам од 17-20 калитеа или паралија па ме интересира за времето какво ке е и какво е сега со оглед на тоа дека кај нас е зима )) кога бев лани у септември беше топ ама сега не знам
Дали постои некој услов со број на положени предмети, на ТМФ, за запишување семестар? На пример да треба од летниот семестар да се имаат положено одреден број предмети, за да се запише зимски семестар? Фала многу.
Можеш и целосно да го задржиш стариот број со префикс од тмобиле, а да си корисник на вип. Распрашај се во вип за миграцијата.
Има ли некој овде што завршил радиолоши технолог ? Ми требаат некои информации..ако има нека ми пише порака И уште нешто..препорачајте ми добар шампон против опаѓање на коса..мнооогу ми паѓа..ке се фатам за репчето,и кога да видам цела дланка влакна..
Луѓе дали знаете некоја автобуска линија за од Германија поточно Штутгарт или околината до некој македонски град, бидејќи мора да ми испратат полн куфер од тамо? Благодарам, поздрав
Дјуд, во мое време (пред некоја година) постоеше услов да имаш положено, да речеме, одреден предмет од 1-ва година, за да запишеш 3-та, или од 2-ра за да запишеш 4-та. Ама од семестар за семестар немаше. Е сега дали смениле нешто - тоа не знам. Поента, кој да знае. Барем јас појма немам. Ја влечкав цел живот со мене заедно со индексот и НИТУ ЕДНАШ не ја искористив за било што.
Знае некој која цена се двжат овие табли или како се викаат за слики закачување....ме интересира за малата??
Мислам дека имам видено во Џамбо, колку пари се точно не знам, ама не би требало малите да бидат повеќе од 200 ден.
Ако тие припејд бројот мислам дека не може,ако си поспејд иди во салонот на операторот што го користиш па прашај...таму ќе ти кажат
Колку чини од прилика на кондураџија да ми стави друга штикла на чизми ? т.е да ми ги смени..Ме сфаќате што сакам да кажам..? многу се криви и двете и чизмата не стои право, туку настрана е навалена.. и неудобно ми е одењето.. (леле ама ви објаснив ..) еве вака ко на сликава пример,
Не верувам дека е толку евтино. Мене толку не ми земаат за менување флекници. Патем, не ја разбрав @Oscar Lady - сакаш да ти ја замени целата штикла или само флекниците одоздола? Затоа што, заокружена е целата штикла таму на сликата... Менување флекница е баш евтино, стотина денари е. А за да ти замени цела штикла навистина не знам, сигурно има ценовник, па ќе си се договорите.
да, целата штикла , двете да ми ги смени на чизмичките.,пошто се клатат....и јас не верувам дека е 50 ден..сигурно е поскапо.. фала тии