@cresa-jagoda Како што разбрав ќе имало прослава некаква кај Триумфална, по повод T-mobile и T-Home што се сега Телеком.
Фала ви на одговорите, но стварно за глупости се ствара гужва цел ден. Не можеле на друго место да ја организираат прославата, туку морале на сред улица.
Каде да купам убава турпија за да можам сама да си го извадам гелот од ноктите, последната ја купив од дм и ми е тапа?
Феминки, дали знаете каде можам да купам силиконски постолку за во рафтови во кујна. Видов еднаш во Икеа, не можам да најдам сега слика. Место мрсна хартија на рафтовите во висечките елементи стоеше нешто како силикон. Каде би можела да најдам?
Дали може лесно да се најде слободна такси кола во 2-3 часот по полноќ? И иста ли е цената доколку се возиш ноќе или поскапа?
Итно ми е потребна набавка на билката Aloe Vera Barbadensis miller. Воедно и подетални информации околу тоа колкава е можноста да се одгледува на овие простори, каква почва е потребна за садење, кога се наводнува, и како правилно се чистат листовите за конзумација? Имено, ме интересира дали навистина расне три години? Дури и некој ако го продава гелот нека ми пише. Затоа ве молам, оние кои знаат било што од наведеново нека ме контактираат по ЛП.
http://www.crnobelo.com/zivot/ubavi...a-trajno-otstranuvanje-na-vlaknata-nad-usnite дали го има некој испробано ова и дали има ефект?
da ne znaete kade mozam da najdam licen trener za vezbanje vo teretana za masko, i devojka da pisuva seminarski ( normalno ke i platam ) filozovski fakultet ?
Факултетите по правило би требало да бидат институции од отворен карактер, за секој кој има желба за стекнување знаење да може да присуствува на часовите. Професорите вообичаено не би требало да прават проблем, освен ако има потреба од тоа, во случај некој да им го ремети часот. Секако дека они кои не плаќаат нема да ги уживаат истите права како и студентите, но сепак имаат право на пасивно учество. Бар на нашиот смер беше дозволено, за другите не знам.
Еве јас ќе ти кажам, да не прашуваш глупи прашања и да полниш оф топиcи да одиш и да си најдеш вистинска девојка, ако ти си вистински маж де. А ако вие така наречените мажи мислите дека женските срце можете да ги купите со пари, епа МНОГУ грешитe. Џабе ми се пари и скапи поклони од вас мажите ако не ме цениш и почитуваш, и речиси секоја вечер си легнувам расплакана а утре дента ми доаѓаш со поклон. Не ми треба таков, а нешто ми вели дека ти си еден од тие (во повеќе теми те забележав) па така да до тебе е проблемот. Парите се материјална работа што не ја купуваат среќата, бидејќи среќата е најчесто во малите работи @Zarkomk