Трошокот за пат е 600 ден. повратна со автобус секоја сабота. И на тоа кога ќе го додадам чистиот морски воздух и тек како се исплати. И ако идеш за шопинг шопинг можеш и tax free да си земеш и ете ти го патот со попатни трошоци ко гиро и кафе. Плус Манго и Зара се за околу 20% поефтини, имаш и H&M, Sfera, Mac, Oysho, M&S и мал милион други.
Дали во Лисиче или Аеродром може некаде да најдам машки бели панталони за работа ? Како оние што ги има во продавничките спроти Државна болница ?
Каде можам да најдам роковник? Од овој тип како на сликата, со јасно разделени денови и саати, а не бланко листови. Благодарам
Дали некоја од вас има патувано на граничниот премин Табановце во скоро време, да ми каже каква е состојбата со мигрантите, дали влегуваат по автобуси и слично? Благодарам
Можеш да и земеш накит, колекција, паричник, ташна, или цвеќе како букетче во некој интересен сталак или чаша(прават и ги има во сите цвеќари).
еве ти еден пример https://play.google.com/store/apps/details?id=bestSoftRocket.freeMp3Downloads Женски во Аеродром некаде добри смутиња за на работа од каде можам да купам?
Не знаев каде да прашам Каде можам да најдам, да се распрашам за цена на производи на големо. конкретно мислам за хартии во боја не обични листови туку од оние по дебелите ми требаат и еднобојни и со дезени. Тука ако има некаде во Македонија.
Женски некоја од студентките која користи студентски месечен билет од Јсп во Ск, да ми каже која е процедурата сега. Гледам нешто се електронски картички, глупости "морало" а од 1.10 ми е неопходна слободната?? Не ми е јасна процедурата, некоја да ми објасни? Дали сега ќе биде по стар систем ако вадам или како?
Ќе одиш кај што се вадат електронските пр на железничка, ќе те сликаат ќе си платиш и си тераш. Е вака ми објаснија вчера кога прашав. Не можеш да извадиш обична слободна со маркица ако си прва година, мораш електронска. А електронските ќе биле задолжителни и единствени од Јануари.
Химера, мислам дека до 7мица имаше нешто како киоск за здрава храна, не сум сигурна како се викаше, но знам дека има такво место. Би требало да има и smoothies