^ Убаво напоменав дека фб ми се гаси, не месенџерот. Исто така и инстаграм и гугл хроме така да не верувам дека е до апликацијата.
Дали и вие во моментов не можете да се логирате на фејсбук? Постојано ми се јавува error, service unavailable
Да,и јас се исплашив ама гледам повеќето од девојките пишале дека го имаат тој проблем,така да до нив е сигурно
Да и јас не можам да се укл ни на фб ни на инстаграм. Мислев до нетов дека ми е, ама од таму ете било
Проблемот е само до поединци, повеќето од другаркиве можат да се вклучат без проблем. До што е не знам
Која е цената на големите балони, украсни, најлонски, со натписи "среќен роденден/брак, годишнина...", и од каде ги купувате?
па балоните зависи 10 - 20 денари можат да се ама ако сакаш со хелиум и тој се плаќа 50-60 денари зависи
Тие од фолија? Во Гтц во Балон магија се 230ден стандардната величина, најголемите им се 550. Имаш нешто поевтини во Веро Центар помеѓу ескалаторите што се штандовите само незнам колку траат вториве. За првите со гаранција траат цел месец. Тие од латекс се поевтини (80/100 ден) но многу пократко траат.
Девојки за една недела со дечкоми ќе правиме 3 години од врска. Па незнам што да купам.Предлог поклон во пораче.
Дали може на некој друг начин да се употреби преостанатиот дел од.кремата за сончање освен за сончање?За да не ја фрлам пошто е повеќе од пола.
Здраво, девојки ми треба помош раскинав со моето момче пред околу една недела и паднав во депресија. Не знам веке што и како да направа за да го заборавам?
Ако ти е само пола година стар, под гаранција би требало да ти е сеуште, па оди таму кај што си го купила и кажи им да ти најдат решение за проблемот. А ако треба на сервис да ти го дадат, додека ти го поправат ќе добиеш друг тел. на користење ( така би требало, зависи кај си го купила ).
Еве го евентот на фб https://www.facebook.com/events/976245182438820/ , пишува од 18 часот, би требало тогаш да почнат.