Телефонот ми е од нептун земан. Инаку мислам дека нема да го дадат на сервис, сигурно ќе сакаат да ми го форматираат, затоа и си викам дома да си средам тоа сама.
Zdravo feminki, mi treba pomos, dali ima nekoja tuka od Stip ili okolinata na Stip ili mozebi sto denes patuvala natamu, da mi kaze dali kaj Lozovo ima semafori I ako ima po kolku vreme se ceka, deka neli patot natamu se prave. Fala mnogu odnapred.
Како,со што да ги почастам родителите на дечко ми за дипломирањето? Бидејќи не планирам да правам прослава, освен нешто мало со најблиските, на што тие не би биле поканети (мислам сосем нормално, не се ни знаат со моите ). Јас одам често таму, како ќерка ме гледаат, ама пак...не знам со што би можела да ги почестам, луѓето пресреќни се!
@male купи некои убави колачи или од малите торти и земете нешто за пиење со дечко ти од тебе ако сакаш само да ги почастиш. Јас дури бевме во врска за родендени така им носев, мислам дека е доволно.
Го ресетирав телефонот, одма се познава разлика. Имав многу непотребни апликации и слики затоа и толку ми кочеше и се исклучуваше, сега си е баш како нов.
да ве прашам дали некоја била или има искуство со хотелот Skopje Capitol City hostel што се наоѓа помеѓу capitol maal и општина Аеродром?
Така и јас си мислев...сепак незгодно ми е без ич, а повеќе да не ми е премногу си размислувам тортичка некоја сокче, можам пица и да истуркам моментот фала најмногу
Знае некој каде се наоѓа книжарата Арс Ламина? На страната на КупиКнига ја пишува оваа адреса: 3-та Мак.Бригада, бб (Ф-ка Раде Кончар), Скопје, Македониј; бидејќи не ми ја наоѓа на google maps, морам да прашам за помош. Исто така, кога напишав на google maps Арс Ламина, ми покажува дека се наоѓа спроти тутунската банка кај трговскиот Ramstore, што малку ми е сомнително, никогаш немам забележано таму книжара. Инаку, прашувам бидејќи сакам да ја земам книгата Уличниот мачор Боб, која е нивно издание, но можеби се продава во некоја од другите книжари? Дали ја имате сретнато некаде?
Арс ЛАМИНА www.arslamina.com Адреса: ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр. 50, VI кат 1000 Скопје Македонија Т +389 2 3124 227
Девојки некоја на ФЗФ или УКИМ да ми објасни како оди ова со задоцнето плаќање семестар.. Ќе каснам неколку дена.
Девојки пред 2 дена ми излезе мала мозолка на крајот на устата и многу ме болеше не можев да ја фатам, сабајле кога се разбудив устата ми отекла и премногу ме боли. Што да ставам да ми помине?
Може а може и нема зависи од денот каков им е да ти наплатат казна , на секој факултет е различно , максимум е околу 1,000 ден
Има еден шо учи со мене....и не ми е јасен...зошто ужива да навредува и повредува,мајтапи свашта...зошто со други се замара...а потоа поинаку се понаша надвор од училиште...уствари прашањето ми е зошто некои луѓе навредувањето и мајтапењето и понижувањето му се задоволство? Како парата се таквите луѓе...дволични
Tefal тавата за палачинки добра е ? Колку пари е знае некој исто и Вок тавата. Ааа и пеглата за алишта