Цена да не знаеш отприлика? И дали се продаваат по мерка или има некои стандардни димензии? Инаку фала многу секако ќе проверам.
Не знам цена, да не те излажам. Иначе мислам дека по твоја мерка се продаваат,затоа што нели на секој му требаат различни димензии.
Дечки може ли некој да ми даде идеја како да ја "расипам" климата на работа, мојава колешка во канцеларија ја пушта на ладно, значи јас и другиве колешки измрзнавме, јајниците ги оставив на работа... доаѓам дома и под ќебе од што сум премрзната, 100 пати и кажавме дека ни е ладно, ама џабе... Ајде кажувајте што да направам за да не работи веќе таа проклета клима....
Има ли низ трговските центри зимска/есенска облека? И до колку часот работат Рамстор,Сити Мол и сл. во сабота?
Тавата за палачинки културно ја злоупотребував добри 6 год па ме фати сугестија и купив др. тавче а ова го користам само за јајца на око. А пегла купив лани и ок е, пегла ко пегла. Не му ја мисли воопшто нема да се покаеш. Залепи ги перките со селотејп или дојди прва на раб. и скриј го далинското, без далинско климите не се вклучуваат па се прави наудрена после дека немаш појма ништо
Знае ли некој каде можам да ја најдам програмата за кино Милениум за бела ноќ? Нели ќе има филмски маратон. И дали и оваа година карти треба да се земат ден однапред?
Некој што живее во или добро ја познава Автокоманда нека ми пише лп, сакам нешто да прашам Благодарам однапред
Дали некој знае продавница во Скопје каде што се продадават кинески ајфони, и која и е цената?Еден пред година дена си беше купил за 3-4000 илјади ајфон 4, но не ми текнува како се викаше продавницата.