Ни толку не давај за кинеските телефони. Воопшто не се добри, постојано ќе имаш проблеми и само за џабе ќе си трошиш пари на поправки. Поарно собери уште 2000-3000 илјади и купи си асален телефон. Одма ќе се примети дека е копија, така да џабе ќе го имаш.
знaев декa не сум знaелa и грешнo сум претпoстaвувaлa. фaлa Alice oвaa сaбoтa, ситимoл е oтвoрен дo пoлнoќ.
@Madam-A некои тврдат дека троши Wi- Fi to, некои не. Но не е лошо доколку не го користиш, да го исклучиш, ќе заштедиш секако нешто од батеријата.
Видов на фб во коментари дека не ја пишуваат цената на сликите,бидејќи истата ја одредуваат газдите на продавниците во кои ги има нивните производи.
Dali za da izvrshish uplata preku mk poshti mora da nosish so sebe dokument za identifikacija (l.k., pasosh)?
Презапишувам еден предмет од 1 семестар но немам место на страницата во индексот. Каде треба да се пише, дали на наредната страница или да си прашам најдобро на студентски ?
На страницата има место за 8 предмети колку што и ги имам во 3 семестар но 1 презапишувам од 1семестар и незнам каде да го пишам
https://www.facebook.com/Studiofitore-149372258537684/timeline/ Дали некогаш сте правеле шминка или фризура тука женски? Чисто информативно ме интересира за цените, дали знае некој?
@YoungandBeautiful Од рекла казала муабетиимам слушнато дека шминка и фризура е околу 5 000 денари,а невестинска 9 000.