За другарка прашувам, не за мене, сите и зборат но таа запнала таков и утре ке одиме во скопје да купуваме хаха..дали знаеш да ми кажеш каде се наоѓа таа продавница и од прилика колку им е цената?
Улица Џон Кенеди, во Чаир. Јас бар ти дадов совет за да и кажеш, а за после ако и се расипе, да знае дека нигде нема делови за кинеските (реплика) телефони. Нема ни гаранција да и дадат. Колку и е лимитот на пари за телефон? Ќе и препорачам од оргиналите што да земе.
До таа цена нови има: -HTC Desire 200 -LG Joy -Sony E1/E2 Користени: -Samsung Galaxy S3 Mini -HTC Desire 310 -Samsung Galaxy S2 -iPhone 4 T-Mobile -LG L5 -LG L3 II -Sony M2/M2 Aqua
Некој од Прилеп да знае да ми каже дали има курс за Шведски јазик тука или пак некој човек што знае Шведски, да одржува часови или нешто слично?
Дали знаете каде се продава (или вие продавате) стари плочи (од некои стари рок бендови како GNR,AC/DC и други)?
@badgirl2 Леди ком не е на ул.Џон Кенеди, туку ул.Цветан Димов ( или меѓу народот Јаја Паша) и речиси сум сигурна дека не продаваат реплики. Реплики сум гледала на Битпазар кај Зегин на импровизирани тезги.
предлог, идеа за подарок за дечко ми..? Наскоро славиме 2 години врска, и веќе јас немам никаква идеа што да му купам..како да го изненадам..во овој период досега ..се му имам купено..
Во Скопје, кога одиш од плоштад накај чаршија го поминуваш камени мост и одма тука пред црквата има еден човек кој продава.
Оди во Сити Мол, има штанд во сред ходник (втор кат мислам дека беше) што гравираат упаљачи, привезоци и тн. Напрај му нешто такво со твоите иницијали и денот кога сте ја почнале врската.
далии вечер и ноќните автобуси се бесплатни ?? зашто гледа од 19 часот се бесплатни ама не пишува до колку...