има pull and bearнекаде на друго место во скопје освен во сити мол? ако има ве молам за инфо, каде. фала
Пред малку видов дека ме барал некој со чуден број. 00389771 и уште еден број на крајот. Се на се има помалку броеви од нормалните тел.броеви. Се јавив ми се уклучи вип секретарка. Ептен сум на мислење, што може да биде
@Primavera Јас мислам дека те барале од Вип (може ти истекува договорот ако си пост-пејд, може не си платила сметка или пак може нешто сакаат да ти понудат, некој друг пакет на пример)
Можеби е доцна веќе, ама не оди никој директно, од таму можеш со 41 или 51, 31, 70 до Веро центар, па после пешки, или од Билна во 9ка да се качиш па да се симнеш на Судска.
Знае ли некој каде да се обратам,кај кој од администраторите за промена на информација на мојот профил? На пример роденденот,скоро видов еден ден сум претерала. сум згрешила.
Знае ли некој каква е процедурата ако пасошот ти е оштетен? Напукната ми е таа пластичната страница, може да се чита не е оштетен долу кај тоа што го поминуваат на граница. Треба ли да си платам одново или ? Благодарам
Ќе зборам за бт зш за таму знам - во нептун најдив еден од 1500ден.па нагоре претходнио месец зошто и јас гледам то блендерите, ама овој беше премал и се сомневам дека беше добар. Другите меѓу 2000-2500ден. Беа баш океј, барем према мене. Ако и на др место и др град видам како одат блендерите ќе ти кажам зошто моментално и јас то разгледвам 389 е за мкд така? 77 за вип? И штом имало помалку бројки сиг те барале тие нешто, претпоставувам со 4 бројки бил бројот не со 6.
Па сакам јас комплет со сецко ако може и маталка аМА НЕ ЗНАМ КАКО СЕ ДВИЖАТ ЦЕНИТЕ БАШ.Оние пасатори што се , се полесни за практикување.Не е лошо да препорача и некој друг.Марик важи прати и пиши цена.
@Ginger^ Промената на податоците од твојот профил можеш сама да ја направиш. Го отвораш полето за лични податоци и во опцијата ден на раѓање ќе ја корегираш грешката, а потоа ќе ја зачуваш промената. И тогаш ќе го имаш вистинскиот датум на раѓање
Ако ти е важно да направиш промена, контактирај преку ЛП со администратор. Не гледам толкава причина причина за промена затоа што како и да е ниту губиш ниту добиваш нешто во реалноста.