Не е којзнае колкава причина како што велиш,ама еве коа више приметив о или точниот датум нека стои или ништо... Тука нема ништо лошо.
https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=30_125_193&product_id=200466 Имаш во нептун, солидна марка. Јас го имам тој од 600 w и тогаш го начекав на попуст и сум задоволна.
Може некој да ми каже од Охрид превозникот Делфина турс каде застанува- дали на автобуската во Охрид или на некое друго место. И како стојат со повратни релации за Скопје. Зошто гледам дека се поефтини од Галеб. Или пак да ми предложи некој друг превозник.
Proveri na SAS.com.mk ima destinacija, prevoznik, vreme I kolku pari cini biletot. Izvinete za latinicava.
Злато јас тоа го проверив само ме интерсира за каков превозник се работи. За повратната релација Охрид -Скопје затоа што таа ја нема на sas.com прикажано. Како и тоа каде застанува. Мислам дека бев доволно јасна. Сепак фала ти ама не ми беше од корист
На автобуската застануваат. Повратна карта Скопје-Охрид мислам дека беше околу 680ден. (не ме земај за збор), а би требало и обратно да е исто толку.
Како може да подесам на број на ВИП да ми доаѓаат смс пораки кога некој ќе ми пиши во inbox? Го внесов бројот на фб, пратив пораки on, F ама пак не ми се проследуваат пораките како смс (пример кога некој од пријателите ќе ми пиши во inbox,порано дури имав број на т-мобиле ми стигаше смс во која пишуваше од кој пријател е пораката и содржината на истата ја пишуваше).
Едно можеби малку глупо прашање... Што се случува со снимките од тоалетите во кафичите? Некој ги прегледува редовно или како..? Многу ме интересира...
@YoungandBeautiful јас се шминкам кај Фиторе, невестинска и е 9000, а обична од 3000-4000 денари зависи ама никогаш не ми земала повеќе од 3000
Завод за вработување така? ако е така тогаш лична карта, уверение или диплома од на факултет или средно (само на увид, ти ги враќаат одма) и формулар таму што се пополнува
А, каде поточно се наоѓа камерата во ГТ? Сум влегол неколку пати, ама камера не сум забележал? И не е дозволено да се снима во WC.
Во Бриколаж, но не би ти препорачала да земаш од тие металните со решетка не се пегла убаво,подобро плати повеќе и земиси дрвена нема смрт и ќе видиш аир. Вечна е! Освен аутлетот во Борис Трајковски и Спорт В. каде има избор мали броеви ( дечиња до 3 години) на патики ?
Па воопштпо не изгледа така, иначе стои во горниот лев ќош во просторот кај вц школката.. Има и во машкиот и во женскиот тоалет.. Не ми излегува од глава ова..
Ако сметаш дека е несоодветно можеш да го пријавиш во соодветна инспекција. И нека проверат они. Мене првото што ми паѓа на памет е дека или некој ги крши школките па сакаат да го фатат, или се сексаат или е во прашање да гледаат нешто несоодветно. Мислам дека е првото, дај е боже да е првото.