Здрaвo Релaкс мaсaж нa целo телo..зa мaж имa некoе пoсебнo прaвилo,кaкo без влaкнa нa нoзе.. пo гaќи/купaчи? Не сум бaш зaпoзнaенa.. мoже некoј дa кaже..се рaзбирa дa не исмејувaте ххх
Спојлер Сани, ако прашуваш за партнер, правете како што ви одговара, нема правила. Ако е нешто друго, не знам како тоа оди. Знае ли некој од каде точно треба да побарам листа со сите вакцини што сум ги примила од раѓање? Колку време ги чуваат овие картони во архива? И дали воопшто се чуваат за лица што со години не плаќаат здраствено осигурување во Македонија (иселеници)?
Дечки ај помош. На 18ти и е роденден на другарка, сакаме торта да и направиме, значи да порачаме со слика, со се шо планираме да биде. Ама каде? Не знам каде изработуваат убави торти и колку би не чинело? И кога од прилика пред 18ти да одиме да порачаме? Не знам како иде тоа, од денес за утре, недела дена предходно ....
Американците "тврдеа" дека и слетале на Месечината. Ама спек тоа било лажно. Додека не видам Марсовец со голи очи, не верувам.
Канела во Козле. Јас стално од таму порачувам. Брзи се, квалитетни и најдобри. За ден-два ќе ја направат. Ќе те прашаат колку парчиња сакаш да ти биде тортата. Ако не е за голема прослава 19 парчиња би ти биле доволни. Јас ја земам секогаш со нутела и вишна. Преубава ми е.
Не знам кој рекол дека има ветар Нема атмосфера за да има ветар Знамето се мрда повеќе од обично, баш затоа што нема воздух за да му прави отпор.
Kaко да прикачам други смајлиња на текстуалниов уредувач на пример тие од кајгана форумот што ги имаат и тука да ги користам?
можеш директно во фонд за здравство не мора преку завод за вработување..Ти треба фотокопија од извод и обрасци таму ќе ти дадат..Дополнителни трошоци нема и процедурата е кратка околу 3-5 дена.
Дали Squeeze Me се наоѓа кај Custom Pub ? Според улицата и според сликите , така ми изгледа. Бил ли некој , точно таму ли е ? https://scontent-lga3-1.xx.fbcdn.ne...=7a7cae61e0501212975395d6ac9e67ae&oe=568F0DD1 https://scontent-lga3-1.xx.fbcdn.ne...=24d829d3f826326824758d25f241b1f6&oe=5696C679
Kaj frizersko studio Dion od levo, kafic Manda od desno. Raskrsnicata kade odish levo na Partizanska, pravo na Ilindenska i desno na mislam Goce Delcev beshe bulevarot. Se nadevam me razbra @Ginger^
По колку се? Ние сакавме да порачаме ние да им кажеме каква да биде, со декорација едно друго, па така да ни ја направат. Може ли такво нешто таму?
Da be, za se lazhat Amerikancite, kakva Mesechina, kakov Mars, oni od Rio Grande pojuzhno ne mrdnaa, u Vselenata istrazhuvale. I seta tehnologija so koja raspolagash po doma, kompjuteri, telefoni - optichka varka ti e toa, nishto ne postoi, te lazhat Amerikancite.
Маче, ќе им се јавите на нивниот број. Ќе им кажете дека сакате со таква шара што ја сакате и ќе ви кажат отприлика колку ќе ве кошта. Иначе колку што знам, скоро секоја слаткара, како и Канела, прави торти по нарачка какви што сакаме.