Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Дали знаете каде можам да најдам ваков "грицкач" за хартија?Баш во облик на цвет ми треба?А да и во Куманово ако може!

Прикачени фајлови:

2. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Aко е препорачана пратка, треба да стигне за 1 ден, но... :D прибидејќи ова е Македонија, може да стигне и за 1 недела. Знам на работа чекавме писмо од Штип, пуштено препорачано и стигна точно за една недела :headbang:

3. Saj43

Saj43 Активен член

Се зачлени на:
    5 април 2012
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    Девојки, да ве прашам. Јас сум полуматурантка и моментално смислуваме текстови за наставниците на училиште, па ќе ни треба некој краток состав за класниот. Ќе можи да ми поможите? немора ништо долги и посебно, кратко нека биди. Фала однапред. :))

4. Mameha

Mameha Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    490
    аха а дали случајно знајш дали има на интернет негде оти веќе помина 3-ти а мене баш ме интересира дали сум на список :D

5. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Ќе сака некој да ми каже како се прави апдејт на компјутерот? Кога и да сакам да го исклучам ми покажува дека треба да почекам за некои апдејтови и чекам дури по 15мин додека се исклучи.

6. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Еве
    http://kozuvcanka.com.mk/content/dobitnici.pdf
    и фејсбук страната
    http://mk-mk.facebook.com/pages/%D0%9A% ... 0467531731

На Mameha му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132
    Дали има Vans продавница во Скопје и каде се наоѓа ? :?:

8. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Дечки, ми треба некоја Кавадарчанка. Или некоја која знае да го одговори прашањето:
    Знае ли некоја кој е бројот на Благој мајката (така го викале)- од Кавадарци, тој што лечи жулеви, брадавици..?

9. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Имам еден голем проблем...сама си го направив :@

Постои ли начин да се врати слика/видео од апаратот по нејзиното бришење? Несакајќи, ни сама незнам точно како, сум избришала од апаратот, а многу ми беше битно, многу...и цел ден се нервирам и маки мачам...можно е некако да се врати, мислам читав тука на форумов на истиот проблем дека постои начин али колку тоа успева незнам... :?:

помош!!? :|

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Name, јас знам дека има програми на интернет за да вратат избришани слики од мемориска картичка. Ама ти треба од тие USBата што се става картичката во нив па в компјутер ако ме сфаќаш :?: па на тој начин оди тоа.

11. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Оуу знам ама немам такво... али и со такво дали ќе успее... ајде ништо, биднало, ко што ми рече брат ми, памет за друг пат :(

12. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    За жал, нема.

13. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    386
    Иди во некое фото студио замоли ги да ти направат услуга, можат да се вратат. Мене братучетка ми така ми ги враќаше сликите, дали имаат некоја програма или нзз како...

14. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132

А разбрав дека во Гтц имало ама не била конкретно само за Vans туку продавале и производи од DC и Roxy ? :?:

15. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Да ве прашам нешто,незнам дали е за во темава,ама дека ми е итно па ќе ве замолам да не го бришете.

Прееска бев на третман на лицето,до 5 завршив работа...е сега вечерва многу ми се испаѓа ама сеуште ми е црвено лицето на неколку место ама убаво се познава.За да го покријамм црвенилото ми треба пудро,ама другарка ми ми вика абе немој да ставаш,да не си направиш проблем...и сега незнам дали да ставам пудро.ме фана страв,ама па многу ми се испаѓа ич не ми се седи дома.
    Вие што викате,има ли врска дали ќе ставам пудро или не,ќе ми се иритира ли кожата?

16. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Е тоа веќе не знам. Не знам што точно бараш, но побарај во Drop in, таму можеби има, иако тешко.

17. Cherry03

Cherry03 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    4
    ^Во Madness држат Ванс.

18. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132

A каде е таа Madness продавница ? :)

19. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132

Можиш да ставиш , јас кога одев на третмани , се случуваше да одам пред училиште па секогаш после третманот ми ставаше пудра да се покрија црвенилото и си продолжував на училиште :)

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.255
    Допаѓања:
    157.529
    Дечки вака сега,пар светло сини фармерки,со мааалку,дискретно обелено напред ги исфлекав со мрсно. И ок тоа,и друг пат ми се случувало,знам дека мрсно сјај за садови најдобро вади,арно ама сега ми се направи флека,односно ми стана светло сина флека кај беленото. Чаре?!