Ама само што излезе огласот вајда нема да стават погрешна адреса или пак?Eве што пишува Спојлер: Текст This is the mail system at host mail.handybg.com.(а адресата е officeskopje@handybg.com) I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to postmaster. If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.
Девојки ме интересира дали некоја од вас има искуство со Paypal во Македонија? Дали може да се користи и за примање пари или само за праќање?
Мене сликите вака ми ги покажуваше кога беа сликани со Ретрика(не сите) и кога ми беа префрлени на една мемориска која изгледа нешто беше зафркната. А да ги вратиш не можеш...
Знае некој зошто лаптопот веќе цела недела несака да се полни до 100 % туку до 85-88 повеќе не.Го оставам не го користам и пак исто.А нема ни една година од кога е купен.Ке го носам секако да видат ама од корист ке ми биде ако ме упати некој што би можело да е.
Можно е да се изгорени дел од ќелиите во батеријата. Јас имав поправан полнач на стариот лаптоп и не се полнеше батеријата до крај. Дали полначот ти е сосема исправен?
Сум приметила дека на огласите ставаат мејл адреси пр. од T-home што им служат како корисничко име, некаде да се логираат, а не како мејл адреси на кои би можеле да примаат мејлови. Може да пробаш од друг мејл, да пратиш, може пак адресата си е точна. Или пак огласот е само ради реда, т.е не е валиден, а стои колку да се рече дека е избраникот е вработен преку оглас, се уредно. Би требало огласот да има и телефонски број вметнатно, па подобро јави им се во врска со адресата.
Дали во Лисиче или некаде во Аеродром во близина на Бисер има претставништво на Blizoo? Некој ако знае да ми објасни... фалаа
Дали имате искуство со чевли од Lusido Shoes? На почетната на фб ми излегоа слики од нивни чизми, ми изгледаат интересни, а и цената не им е висока. Конкретно сум заинтересирана за овие модели
Мислам дека порано имаше во Бисер, ама најверојатно е затворено. Во Лисиче исто има, ама немам поим каде точно се наоѓа. Прошетај се до она до ГТЦ ако не се снајдеш за во Лисиче.
Колку пари отприлика е превоз со камион на ствари од едно до друго место во ист град (од една во друга општина)? И каде може да се најде таков камион, посебни фирми постојат или?
Имам едно така припросто прашање непознато за нас каубојците. Ако на ЦД снимам песни по фолдери, ќе ми ги чита во кола или морам да ги снимам песните нафрлано?
Каде низ Скопје би можела да најдам боја за облека? И да прашам ако некој има искуство,да не ја зезнам работата. Имам едни фармерки,зеленкаста боја се,но сакам да бидам потемни,дали по нанесувањето ќе имаат интензивно црна/тегет боја или па фармерките ќе добијат некоја потемна зелена боја? Досега не сум ставала боја на облека и не сум сигурна каков би бил крајниот резултат.
има еден дуќан во Стара чаршија, тоа го работат и нема утка....не е скапо а и посигурно е отколку сама да ги фарбаш...
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...456_977312765645814_3680510422314371815_o.jpg Oд Biana се, па сакам да прашам да не знаете колку пари се?
Ги гледав пред некој ден и мислам до кај 3000 беа, не држи ме за збор, не сум 100 посто сигурна ама до толку максимум, ама некако оној дел со ластикот ме премисли, на дожд мислам би се наквасил.