Арф горд да купиш и да ставиш на флеката да постои и потоа во машина исперисиги. Јас така ваѓам флеки од мрсно, никогаш не сум ги вадела со сјај за садови. се надевам ќе ти успее
Најверојтано си ставила поголемо количество сјај. Сега испери ги целите фармерки, не само местото што било исфлекано, а ако тоа не помогне, тогаш на местото на флеката стави одмрснувач и повторно испери ги.
Е вака имам еден проблем, користам сименс телефон ама ми се расипа тачот, каде има сервисер за ваков телефон некаде во центар? Да не се некои што ке им го однесам телефонот и ке ми извадат пола делови од него. Која цена би била одприлика поправката?Имате искуство некое?
Имам Самсунг телефон и имав проблеми со тач, а со претходниот нокиа со флет кабелчето, значи се живо сум пропатила со телефони, може не сум мн пажлива... На сервис ги носам кај НЛБ тутунска што е кај Рамстор има пред неа едни трафики и има сервис Алфа мобил се вика... Ти препорачувам, бидејќи брзо ќе ти го напраат и мн ефтино! Се надевам ти помогнав
На кое радио ќе има пренос од натпреварот Македонија-Шветска? Кога не можам да гледам барем да слушам
Имам бунда од баба ми која сакам што побрзо да ја шутнам од плакар. Што пари можам да земам, како и каде да пробам да ја продадам?
Прашањево можда и не е за во темава, но морам да си прашам некако на зорт сум. Дали некој ја Познава Мелина од Велес шо праи нокти, и да не случајно ви се наоѓа број од нејзе? Фала унапред.
Не ја ставам (не сум ни член) затоа што не е воопшто облечена, на подарок ја има добиено, на ново мириса уште. Мене ми ја поклонува а јас не сакам бунда воопшто. А сигурна сум дека оригинално крзно не чини пар стотини денари за на second hand да ја дадам.
има ли бе луѓе девојки од кавадарци и околината нека ми пише во лична порака ако има таква позз чекам
колку пари се зема за печатење натпис на блуза ??????? и каде можат да ми испечатат натпис на една блуза???????? ве молам кажет ми итно ми е многу
а да не си играш со овој смешен сајт, пробај на пазар3 ем имаш голема веројатност некој да ти ја купи. ова ми е амтерски сајт.Пазар3 е еден од најпосетуваните сајтови Пробај ништо не губиш
Имаш кај зелено пазарче еден што печати натписи на блузи, ако не се лажам некаде 300-400 денари е, само не ме фаќај за збор, незнам колку е точната цена. Инаку и во Рамстор имам слушнато дека имало некој горе кај киното што печати, само за таму незнам цена, а и јас сакам да си испечатам блуза со натпис I NY. Всушност незнам дали сеуште постои тој таму . Па еве кој знае за тоа место во рамстор, слободно нека пише и мене ми треба оваа информација.
Сега за сега го нема на репертоар, иако го имало. Можеш на нивната официјална страна да си проверуваш.
Девојки колку чини таа картичката за попуст во Космо? и колку попуст добиваш со неа, дали зависи од цената на производот или?