Дали некој знае дали работи Цветен пазар денес и до колку? Или некоја цвеќара во Центар/Аеродром ( освен во Веро Џамбо)? Фала
Со дечко ми во недела сакаме да одиме во некој ресторан во Скопје на вечера, ама целава ситуација излезе многу покомплицирана од што очекувавме Секаде нешто се случува, дали фолк музика во живо, дали ова она , повеќе како за пред искачање, ние бараме некој со потивка атмосфера, убав амбиент, ако веќе има музика да е нешто по акустично тивко и нормално да има убава храна.Veneto некако го исфрливме од игра, сме биле таму и не бевме толку воодушевени од храната, ама ако не најдеме ништо соодветно изгледа пак ке одиме таму Некои предлози? Што мислите за Ројал, Рагуза,Каза Кубана,Ла Тана, во Twins како е внатре, не ми се чинеше некој амбиент како што бараме.
Iskreno mene Avanti i Gino mi se sovrsheni. Tivka muzika, romantichen ambient, ubava hrana. Casa Cubana vo nedela kje ima Latino taka shto otfrlete ja. Royal kako restoran ich ne mi se dopagja. Ima ubava atmosfera, ama tie vojnici i chuda ne mi se dopagjaat.
Би ти ги препорачала: Fish restaurant (многу убава храна, прекрасен амбиент и персонал), Гнездо (опуштен ресторан), Sushico и Peking Garden (доколку сакате суши), La terazza и Пелистер (едно до друго се плоштад, а храната е супер, само што La terazza ми е поинтимно), Енрико (реновирано е и проширено, а пиците им се топ), Баба Цана (на Водно, не сум била, но знам дека има убава македонска храна), винарија Камник, Воденица... се распишував...Сите ресторани ги има на Фб па разгледај. Инаку, во Рагуза мислам дека има жива кафанска музика, во Ројал мене ми е многу кич, а храната воопшто не ми се допаѓа, а Twins ми е фаворит на годината
Дали утре (недела) ќе работат продавниците низ Сити Мол, поточно страдивариус барем до 14 часот или воопшто не работат?
@sleepingbeauty Иако утре е недела, неработен ден, бутиците во Сити Мол работат. За жал, за нив не постои поимот неработен ден
Има бе, како не Ако не ти е сигурно, провери си на ''саатот'' за струја каде е триаголничето. Т1 е скапа струја, Т2 е ефтина
Малку глупо прашањево знам. За свадба планирам да одам на различно место за фризура и шминка,се мислам што е подобро да се направи прво фризурата па после на шминкање или обратно? Ако има некој искуство со Глигор Бадев шминка и Диор шминка и фризура (јас само за шишање одам таму) го замолувам да ми пише тука или лп. Благодарам.
Здраво девојки. Има ли некоја што работи на ГАК? Сакам една информација за смена на еден доктор за пораѓај. Ако има некоја, нека пише лп.
@kala21 Шминка, па фризура така мислам јас Туку да си прашам јас, отприлика колку би ме чинело такси од Универзална до Клиника?