Девојки, ако некоја има свежи информации Ве молам да ми каже. Треба да се пријавам во Завод за вработување ( по прв пат, со завршен факултет сум), што документи ми требаат и дали има одреден ден и временски период кога се врши пријавувањево? Ѕвонам на бројот што го најдов но е зафатено постојано. Благодарам однапред.
Јас колку што се сеќавам само диплома и лична карта бараат. Можеш секој ден од понеделник до петок од 8-16. Времето за пауза постојано го менуваа де од 11 30 или 12 30, крај не им се знае. Но сепак нека пише некој што бил скоро.
Девoјкa не сум, aмa ќе ти oдгoвoрaм. И јaс пред месец денa се пријaвувaв прв пaт и требa дa јa oднесеш oригинaлнaтa диплoмa oд фaкултет. Зa време не знaм, aмa кoгa ќе влезеш вo зaвoдoт oд левa стрaнa е зa пријaвувaње зa прв пaт нa шaлтер 6 мислaм декa беше. Пoздрaв.
Дипломата ја немам, само уверение. Што друго да понесам од документи? Има некои уплати? Истиот ден се завршува работа или има одобрување и чекаење ден/два?
Зa уверение ти кaжa членкaтa нaд мене. Јaс oднесoв oригинaл диплoмa и личнa кaртa и си зaвршив рaбoтa истиoт ден и тoј ден и ме пријaвијa.
Не знаев каде да го поставам прашањево (ако има соодветна тема преместете). Која е разликата помеѓу Spirulina Pacifica и Spirulina San Sebastian? Ако може да одговори некој што навистина знае конкретно факти и сл. Благодарам
Каде може да најдам или порачам низ земјава кутија за ќесички чај ? Вака нешто, небитна е бојата на дрвото. По можност да е со стакло одозгора.