Тие што земаат семејна пензија на тутунска банка,случајно да не знаат дали е исплатена денес,затоа што утре е недела ?
Истиов лаптоп го имам. Кај мене понекогаш кога е на полнач, стига до 82% (над 82% не иде) и тоа сијаличето доле трепка црвено и ми покажува дека не е на полнење. Кога ќе го извадам полначот од 82% не мрда 1-2 саати и после одеднаш ќе се изгаси од празна батерија. Ни година не поминала откако го земав. И јас па кај го купив, кај се запустив.
На е-маил гледам порака (пр. Стојан Стојановски invited you to join on Linked In? Jас немам профил на Linked in. Прашањето ми е дали треба наменски на некого да му го напишеш е-mailot за да го поканиш да се приклучи на Linked In или автоматски некако може е-маилот од другиот човек (корисник на Linked In) да прати покана за да се приклучам на Linked In. Значи, тој што ја испратил поканата е лице кое го познавам, не е непознато.
Не го е напишал лично мејлот оној во чие име ти стига поканата. Некако автоматски оди тоа. Јас еднаш го отворив линкот и не го креирав профилот ама од тогаш ми здосадија со тие емаил пораки, мислам дека се поинтензивираа. Сигурно има и начин да се деактивираат поканите, ама ете не се обидов досега.
А, дали има на Linked In опции да се праќаат приватни пораки, да се поставуваат слики и сл. Знам дека е мрежа за професионално поврзување, не приватно ама ме интересира дали ги има овие опции?
Κој κажа деκа цело вρеме е бил лаптопот на полначот,само додеκа се наполни после го вадев полначот од штеκдρ.Κатастρофа лаптоп не е до κоρистењето.Знам деκа толκу се новите батеρии,ама подобρо нов да κупам отκолκу батеρија. @Idealista и го носеше ли штом е под гаρанција да видиш што κе ти κажат?
Ист проблем. Само што мојот имаше две години кога почна да зеза батеријата. Сменив полнач и почна убаво да работи и батеријата. Однеси го и види колку ќе ти земат за поправка, па на крај ако е многу не мора да го поправаш... Јас пак Асус купив и покрај сите проблеми со првиот. Дефинитивно ми се најдобри лаптопи. Инаку имаш потпора за него? Бидејќи и тоа е битно.
Нема шанси повеќе Асус, само Леново и Ејсер најдобри се.Овој не смееш и да го мрднеш посилно да го навалиш или исправиш екранот.А тие гајле си немаат, толку се прицврстени убаво.Колку е полначот? Денес ме мрзеше да го носам.
1300 е оригинал. Не знам, мене ми се најдобри. Проблемот беше во мене, што ме го чував добро. Сега на поправка да го однесам како нов ќе биде.
3D проекциите им се 200 денари, а регуларната карта е 150 денари. Мислам дека немат опција за резерирање карти, барем не сум приметила на сајтот, јас секогаш си купувам карта на лице место.
Дали некој знае како да си го направам телефонот на две линии ? Кога некој ме бара на едниот број на другиот не сум достапна