Settings > Call settings > Voice call > Additional settings и Call waiting треба да ти биде штиклирано. Кај мене е вака, би требало и кај тебе да е доколку имаш Андроид.
Здраво, сакам да прашам дали некој знае некоја веб страна за резервирање на хотели низ Европа и општо цел свет, со исклучок на booking.com
Дали работењето во спортска обложувалница за женско е добра и дали знаете некој повеќе информации од некои девојки што ви кажувале за работата?
Прашањево не знам каде да го поставам... Знаете ли некој што издава простор, кој можам да го користам за атеље. Не мора да е многу голем простор, битно да има WC, и да не е месечно повеќе од 100 евра. Бидејќи сама планирам да го зимам под кирија не можам повеќе да си дозволам.. Ако некој знае било каква информација, ќе бидам ептен благодарна.
Дали некој знае каде би можела да најдам ланче со приврзок што може да се отвори, дали воопшто се наоѓаат вакви кај нас?
Зошто да не е добра работа? Јас познавам 3-4 девојки што работат по обложувалници (а некои и воедно си студираат). Земаат редовно плата, по 7-8 саати на работа. КОга некој ќе им донесе ливче само треба да го куцне таму на компјутер и толку. Секогаш први дознаваат сигурни утакмици па често си фаќаат поголеми добивки И јас планирав летово да работам на 3-4 месеци, ама имав други обврски и не можев....па здравје може следното ќе пробам
Во скопје каде можам да се запишам да тренирам тенис? Дали има преку цела година и како иде плаќањето.. Ако има таква тема посочете ме. Благодарам
@Freja.Stella http://forum.femina.mk/threads/Тенис-низ-Македонија.8824/ http://forum.femina.mk/threads/Тенис.21571/
Имаш во гтц на почетокот кај влезот од кај хотелот holiday in, во една продавничка за стари македонски работи, може не е такво ко што бараш (помодерно) ама има
На Битпазар во високата зграда (незнам како се вика точно, карши Атлантик е, поточно карши полицијата) Во подрумот има огормен дуќан за бужутерија, по многу убави цени
Дали некој знае инструкции за да се користат овие ? Имаат оригинална страна од која што кога ја примаш пратката имаш се туто-комплето, ама јас ги нарачав од алиекспрес (затоа што беа поефтини за 90%) и кога ги добив, ги добив во една никаква кесичка, и ниту да ги измијам или незнам било што ги лупнав на уста прво што приметив дека не ми се зголеми устата, второ ми помодре и трето смрдеа тие.. и океј ајде ги средив се зголеми малку устата ама сеуште ми помодруа и не ги користам сега додека не видам да не има некои посебни инструкции, некоја феминка да не има искуство со нив ?
Знам дека е безвезно прашањево ама мене ми е важно. Дали можете вака од сликава да оцените за кој салон станува збор?
mojot telefon se mrdnal. Ne mozham da otvoram galerija mi pishuva deka nema memorija a nemam niedna sliKa. Se izbrishav. Niedno video, niedna slika nishto. Ni downloads ..ni pesni nemam. A mi vika deka nemam dovolno mesto. Zashto? I ushte neshto ..koga telefonot mi e 15% ke me predupredi deka mi e prazen. I posle naednash sam se gasi. Se odbrojuva 14..13..12% i se do 1 i se gasi. Bog da chuva. Zashto e ova vaka?