Zavisi za vo koj grad baras kaj nas vo Kavadarci gi ima na pazar,vo zelezarii,vo dukani kade sto se prodavaat pribori za jadenje..se dvizat od 100 pa nagore. Sogurna sum deka i vo drugite gradovi e taka pojdi na pazar sekako ke najdes.
УСБ-ТО не ми ги отвара документите поради вируси. (а имам едно чудо потребни документи во него). На кое место во БТ би можел да го решам овој проблем (и колку би ме чинело одприлика)?
Имам зимски кратки чизми баш во ваква боја како на сликата па сакам да ве прашам дали би ги носеле.. да не е многу нападна бојата или воопшто да не се ин ?
како ви се допаѓа косата на првото девојче, светло плава коса? Би сакала така да ја офарбам, кратка ми е пред 1 месец ја шишав така па дали да ја офарбам како првото девојче од видеото.. се мислам..
Знам дека сум офф, но најпосетувана е оваа тема. Ме интересира што цена и грамажа е готовото лиснато тесто?
@anamarija65 со оглед на твоите години јас мислам дека можеш да експериментираш на таков начин со твојата коса бидејќи експериментирањето со таква сина боја на коса е својствено за тинејџерската возраст,не за повозрасните,така што јас мислам дека,сепак,убаво ќе ти стои.А,ако подоцна се премислиш секогаш можеш да се префарбаш во друга боја.