До колку саат можам да си го подигнам изводот денес, или ако имате број да се јавам да прашам до колку саат работат со издавање документација?
Колку чинеа пуканкиве во Синеплекс? Вечер сакам да им правам изненадување на моите, спремив филм, домашна атмосфера и пуканки сакам да земам!
Жени, сакам да избелам трага од маркер на бела ткаенина. Ок е тоа со сода бикарбона да го натапкам чкртаното? Колку долго треба да си стои тоа? Или со што да пробам друго? Можеш да си носиш и тоа и тоа.
Девојки дали некоја од вас има искуство со смалување прстен? Имам еден од бело злато, ми беше точен, ама после некое време прстињава ми се истенчиња Го носев така, сè додека не ми летна од рака и сфатив дека дефинитивно треба да го смалам. Ама ми е страв да не ми го упропастат, имам лошо искуство со златари за лепење алки и ланчиња
И јас добив на поклон прстен од бело злато преголем ми е и до кај што бев низ златарите рекоја дека ќе се оштети прстенот и го оставив така а за пред него си зедов едноставно прстенче колку тој да не ми паѓа и одлично се вклопија,совршено изгледаат.Така да не ти препорачувам да го стеснуваш.
@Oscar Lady Тоа ти е саем. Пред хотел Континентал се наоѓа, поточно, позади хотелот да кажам подобро. Види на гугл мапс најдобро ако не го знаеш натаму реонот