Како може да стигнам до градинката Пампурче во Ѓорче? Евентуално до училиштето Страшо Пинџур? Со кој автобус?
Знам дека прашањето не ми е за овде, ама најактивна е темава... Ми треба романтично кафуле во Скопјево со вкусно топло чоколадо. Сакам да биде погодно за парови, со топла атмосфера, не сељачко и онака лабаво со вкусно топло чоколадо...
Има ли уште на Рекорд Тетекс Тетово, волница каде што се продаваше? Ако не таму од каде може да купам?
@sofijanoka би ти го препорачала Ли кафе. @x.Daisy.x сеуште постои продавницата, имаат доста избор. А можеш да купиш и на Бит пазар. За разлика во цената не би знаела да ти кажам.
Прашањево не ми е за овде, но на Skype, како се прават фотографии од тоа како разговараат двајца? Нешто како prt sc sysrq е, но не е ..... незнам дали ме разбирате...
- Мене најпрво ми текна на кафе бар Љубов. (п.с: не знам какво е топлото чоколадо... Туку да ве прашам: Не обожавам да носам на мене прстени, тракатанци.. Ама имав едно црно метално бувче слатко малечко го чистев и го скршив имате идеја како можам да го поправам? За силикон треба цело шише да земам, а ако не го искористам после тоа се суши силиконот..
Продавничките спроти полицијата. Пред две години јас од таму купував. А може да има и во оној дел од пазарот кај што продаваат материјали, но не сум сигурна.
Да си прашам кога е бесплатно за студенти среда или четврток со воз ,знам претходно беше четврток за сигурно некоја ако знае да ме извести
Знаете некоja менувачница во Аеродром коja менува левови? Во рамстор трговскиот знам дека има ама не ми се оди до таму