Ако знаеш каде е кафичот круг позади него е едната менувачница,а другата од главните скали идеш лево и ке ја видиш од лева страна. незнам по име како се викаат.
Каде и како можам да земам лиценца за оружје огнено/воздушно оружје и каде се продаваат такви средства?
Совет само од искусни. Кожната јакна ми стоеше 2 дена во куфер. Како и со што се справувате со накршена ( згужвана) кожна јакна?
Да, да, на тоа мислам. Исправување на накршени јакни. Мислам на искусни коишто го имале тој “проблем“ и успешно го решиле. Или пак што имаат познавање околу таа процедура.
Девојки на што се мисли Реплика 1 или прва реплика на телефоните пошто глеам на оној огласник што е пишува на пример Iphone 5/s Прва реплика или некаде Реплика 1?
Девојки, дали некој може детално да ми објасни како да стигнам до Балканика Рустикана? И некој да ми сподели искуство со нив? Храна, амбиент...
Во Борис Трајковски некаде кај аутлетот имало продавница на Тетекс. Имало за багателни цени екстра работи На пример капути за 1000 денари Џемпери за 100 денари Бил некој некогаш таму ? Имале лошо работно време од 9 до 15 часот а сабота и недела не работеле
Чoенo црнo зимнo пaлтo,kaкo дa гo исперaм,исчистaм? Мoже некaкo дa нaпрaвaм или дa гo oднесaм некaде дa му биде пoинтензивнa бoјaтa,oднoснo пaлтoтo ми е oд лaни,нo избледе штo гo исперaв.?
Sdp ako konkuriras za drzavna rabota dali treba da dobies povratna informacija dali si primen ili ne i kolku vreme se ceka odgovorot ako go ima ?
Дали можете да ми предложите активности надвор од школо кои би ми помогнале при стипендии и уписи на факултет во странство? Стварно сакам да учествувам во нешто. Знам на фејсбук имаше некои евенти ама не можам да ги најдам. Колку повеќе ми предложите, толку подобро