Кожен естетичар-Ангелески Благоја Мајка адреса: Блажо Алексов 52 место: Кавадарци телефон: (043) 411 307
Кремов се продава воопшто? На братучетка ми и‘ побарав да ми купи (во Скопје) немало. Охрид побарав низ неколку аптеки, нема. Ај некој со подетални информации ако може. :geek:
Јас кога сум менувала во менувачница ми побарале лична карта и од таму издаваат онакво документче со име презиме за купени/продадени девизи како што издаваат во банка.
не не бараат во менувачница мислам само во банка и тоа за голема сума за 20 евра никој не ти прави проблем и на улица ќе ги смениш
Да слушнам мислење Утре сум на бранење на дипломска и искрено не ми се купува некое букетиште туку сакам да купам една убава ружа, така ми изгледа покултурно, по отмено.. но поради нашиов менталитет на размислување дека се што е поголемо е поубаво, не сакам да излезе дека сум штедела или не знам што бидејки се работи за најдобра другарка. Не знам што да правам
ако ти е добра другарка една ружа и плус нешто што ќе и остане спомен мало поклонче или рамка за слика со некој луд откачен студенски ден
Фестивал во Белгија (пустина некоја), главно електронска музика, трае 4 дена и е многу јако почнувајќи од организација, стејџови, изведувачи, диџеи, како изгледа целокупно и луѓето се таму за журка и само журка. Нешто ко Егзит на повисоко, подобро и светско ниво. Се напнуваат зашто не верувам дека има некој што несака да оди, погледни некој клип и ќе ти стане јасно проблемот е во картата која е скапичка за наши стандарди
Ми го имаат хакирано мснто, знае ли некој некоја програма за да си го вратам ? прашањето и адресата и тие се отидени во неповрат
Каде можам да најдам повеќе слики -подетално од FASHION викот (значи да не бидат само оние слики од самата ревија само моделите каде што се фотографирани)
Со што можам да исчистам бела кожна јакна? Пробав со мокра крпа и со влажни марамици но не се чисти, а само еднаш ја имам носено и најверојатно од што стоела на закачалка помеѓу црни палта се направила лом.
Значи за да не биди класичен букет кој е монотонија невидена а воедно и не се толку убај штом се работи за најдобра другарка можиш да и купиш 4-5 ружи а можиш и поќе во зависност колку пари ти се дават и да му речиш таму од кај шо ќе ги купваш да ти ги напрат како во кружен букет и малку од тие зелените што ги стават меѓу цветојте и на крај со прозирен целофан и ти гарантирам од искуство ќе испадни супер нешто во стилот како во филмојте шо им дават на саканите, самонормално многу помалку од 100 ружи
мислам дека со сјај за вагани можеш да ја исчистиш. на влажна крпа ќе ставиш малку сјај и ќе тријаш на јакната пробај
Верувам дека тука има Штипјанки па женски помагајте ми кажаа дека во Штип има фирма Оливети која прават чевли по нарачка ај ако некоја знае нешто повеќе нека ми пише ЛП
Да не знаете колку се класиците на англиски во инглиш центар или во икона? И каде можам да купам апарат за една употреба? И колку пари е?
Зависи, книги на англиски може да се најдат и за 200-300 ден. Мислам дека одат до кај 600 ден. по книга. Во Англискиот центар се поевтини. Апарат за една употреба обично се продава во фото студио. Видов во Бимбо, на влезот на ГТЦ. И тие се движат околу 300 ден.