За во Франција не знам, ама јас кога праќав обично писмо во Швајцарија, платив помалку од 100 денари. Не се сеќавам на точниот износ, но мислам дека беше околу 60-80 денари.
Дечки дали уште некој има проблем со мрежата на ONE? Периодов не ми стигаат пораки воопшто или после ден два ми стигаат. Ме иритира ептен, не знам како да средам.
И мене не ми стигаа,прееска го рестартирав телефонот и дојдоа наеднам,а некои не ми ни се праќаат,цело време Loading пишува. Мислев да не е до Андроидот,оваа Лолипоп малку е зафркната верзија,ама ете до мрежата било изгледа. Само тоа чаре,вади батеријата и пак пробувај.
И мене еднаш така ми профункционира, ама еве сеа после 3 рестарта пак не стигаат. Порано немав никаков проблем ама у последно време една порака ми нема на време стигнато.
Од кога се здружија со вип ни едните ни другите не ги бива , другарка долго време го има истиот проблем со вип , и решение нема , дека било во тек спојувањето нормално било да имаат проблеми
Сакам да прашам дали знаете колку пари е забниот конец и каде можам да надам забен конец Инаку јас носам и фиксна протеза па дали ќе имам некој проблем ако користам забен конец?
Ги има во супермаркетите,у дм истотака а за цената од 100 ден па нагоре се зависи од кои прозиводител ќе земеш Jа носев фиксна и некако не можев да користам забен конец чудно ми беше за тоа не знам,може некој друг ќе ти каже поконкретно.
@Najubava09 верувај ми дека со обичен забен конец нема да можеш да ги чистиш, бидејќи и јас носам протези. Па затоа користам вакви: Или (не верувам дека ги има овие кај нас) со вакви:
Спојлер Како ова зеленово на последнава слика има во ДМ, баш имам заприметено. Цена не им знам, зашто ги немам користено. Мислам дека е секој четврток и секој 3 викенд во месецот. А со некоја картичка од МЖ имаш 50% попуст на билетот било кој ден.
денес ми пратија пари по карго експрес , сакам да ве прашам кога најрано можат да стигнат доколку некој може да ми одговори
Пулстарс дефинитивно ти се најдобри! Имаш да имаш во повеќе бои и повеќе големини.За цената не ми текнува но зависи од големината на кутијата
Имате ли информација како ќе биде после Нова година со јавниот превоз? Дали приватните линии се приспојуваат односно ги превзема ЈСП? Слушнав муабет дека електронските картици ќе важат и во приватните.....?
Конак позади Универзална. Луѓе јас ја сонував покојната ми баба, како трчам према неа и и викам: Извини што ме чекаше толку.... И после друга сцена како она седи со уште некој, јас ја гушкам, ја бацувам..... Она збор не ми кажа... Се извадив од памет.. Што може да значи ова??