Знaете кaде мoже дa се нaјдaт oд тие кутиите бели мaлецки кaкo зa накит, штo идaт уствaри сo негo кaкo oпaкoвкa кoгa ќе купиш нештo?
Сакам да прашам каде можам да порачам и да купам канапеи. Ми требаа околу 50. Знам дека кетернг службите нудат, но ми се чини дека тоа оди во пакет со цело мени и се наплаќа по лице. Мене ми требаат само канапеите.
@Mr. Right Редовните прегледи се состојат од испитување на крвна слика и урина и правење ЕКГ на срце. Овие прегледи се задолжителни и се правеа на секои шест месеци, а сега временската рамка е намалена на секои три месеци за лица до 65 години. Кога случајно отидов кај матичната докторката во врска со задолжителноста ми соопшти дека доколку не се направат истите може да се изгуби здравственото осигурување преку ФЗО без оглед дали некој е во работен однос или не е и сите понатамошни прегледи и лекувања ќе треба да се платат приватно. Пожелно да го направиш прегледот затоа што се работи за твоето здравје.
Во Веро Џамбо, во маркетот до пред некое време имаше големи ѕидни часовници, два модела. Кај куферите стоеја, пред да почне сталажата со книги.... Ги има ли уште? Вака некако изгледаа.
Девојки дали некој знае како се сади Бонсаи зборам за семчиња , дали како секое друго растение или има посебен начин
Дали некој е бил на обука за Ит вештини преку агенција за вработување и дали знае некој каков тест се прави ?
здраво девојки имам едно прашање бидејќи прв пат доаѓам во ск со автобус а цел живот германија сум од сити мол до главната автобуска со такси колку би платила?
Каде можам да најдам ракавици со кои може да се пишува на телефоните со тач? Итно ми требаат (за поклон), ако има некаде низ центаров на СК, супер би било. ФАЛА однапред!
Го поставив прашањево во соодветната тема,но досега не добив конкретен одговор,а нема многу време. Во фирмата каде работам,има вработени кои се пријавени на 10часа дополнително работно време (тоа значи дека се вработени во други фирми на целосно раб.време). Дали треба да им се исплати к-15 со оглед на тоа што веќе ќе го примат од фирмите каде работаат целосно?
Имаш во Анхоч, 290 ден http://www.anhoch.com/product/13757/gloves-for-smartphones-tablets-pink http://www.anhoch.com/product/13756/gloves-for-smartphones-tablets-gray На линковите ќе си видиш во кој продавници ги има ракавиците на лагер а лани ги имам гледано и во Калиопе/ Теранова па претпоставувам дека и оваа година ги има @Beauchamp, јас ги имам тие со срце-мнооогу се слатки