Ве молам за мала помош Каде се продаваат производите на Golden rose мислам на продавница ,затоа што во моментов пазар ми е луксуз за одење
Се продаваат во Рамстор, има продавница на Рекорд и на станицата кај Соборна , во зградата(како објаснив ама јас само за овие знам) Мислам дека на пазар се најефтини
ве молам некој да ми каже кој ја пее во оргинал оваа песна? http://www.youtube.com/watch?v=CnSZ3Sq2 ... age#t=104s
Каролина Гочева, Есма, Елена Ристеска, Гаро Тавитјан, Владо Јаневски, Ламбе Алабаковски, Владо Илиевски, Гаро Тавитјан...
Можеш да ставиш слика само од интернет. Најпрво во опциите горе стисни на IMG. Потоа каде што е сликата, стисни десен клик на неа, а потоа Copy Image URL. Откако ќе го направиш тоа во просторот помеѓу
Сакам да ги прашам правниците како се пишува тужба? Дали имаат некој образец да гледам како пример и што треба да има во содржина? Плс хелп
Можеш така како што ти објасни Сани, а ако сакаш слика од твојот компјутер оди на www.pic.mk, таму upload-ирај ја сликата и избери го кодот кај што има . Се надевам дека ме разбра!
Феминки кај да најдам лепак Дрво фикс??? Кај се небев, неможам да најдам... Се опремив со светки ама лепак јок...
Знае ли некој зошто некои видови птици стојат на една нога? И каде можам да најдам информации за оваа тема...?
Зошто кога постирам линк пример youtube и ке кликнам на ова УРЛ шо е не, линко не ми излегва со слика, туку само како линк (само букбви) ????
Ај едно така можеби глупаво прашање.. Од денес од он.нет требаше да имам неограничен интернет, и кога одам да проверам, уште колку гига имам. Ми покажува вака.. Тоа значи дека имам уште 400 гига или?
Знае некој на кој датум точно стигаат сметките за домашен телефон? ( да знам коа да му ја збришам од дома )