Оние големите вреќи се 10 000 во најевтина варијанта, па сега нагоре 13 /14 илјади до незнам колку. Точна цена незнам. Ама можеш да провериш по огласи може некој препродава за многу пониска цена секако. За помали вреќи незнам
ОЛИВЕТИ ДООЕЛ Телефон: 032/385058 Адреса: П. Караѓозов 39 Град: ШТИП http://bodybuilding.com.mk/prodavnica.html?page=shop.browse&category_id=182
Дали на Велигден ќе има автобуски линии низ Македонијава?Знам дека за надвор од државава се укинати, но во државава внатре ќе ги има?
Абе не бараат шо ви е за 20евра не барале ниту за повеќе не бараат во менувачница. Јас пред недела-две наеднаш 900 евра менував за да платам за Америка work & travel програмата, па не ми бараше ништо од документи.. во Бисер менував инаку А во банка си бараат, тоа сите знаете.
Бараат во некои менувачници за поголеми суми, но не секаде. Со сигурност ќе најдете некоја каде не ви треба лична карта
Koжа сум чистела со малку крема (најчесто бекутан, не е многу мрсна), а имам чистено и со млекото за тело Елдена, и иако е помрсно неоставило трага. Сепак пробај со Бекутан, мене од фармерките ми се имаат направено така 2 кожни чанти.
Каде можам да најдам вакви перничиња за патување? Старото перниче што го добив на поклон пред неколку години, ми се дупна А баш беше удобно, башка во циклама боја. Мајка ми нашла во некоја продавница, ама тие биле баш како обична перница. Јас сакам да е како душек, да треба да се надува, за да можам да го издишам кога нема да ми треба и да го здиплам во ташна. А ако има некои вакви интересни кај нас, уште поубаво Спојлер
Карши бисер во тој ред кај жужу има продавници за деца не знам како се викаат ама сега брзо ги гледав ако не ти е далеку ѕирни
Ги прашувам средношколките, зашто најверојатно и тие деновиве ќе имаат родителска (Господ нека ни е на помош ) дали оваа родителска ни е последна за годинава, или ќе има уште една пред давање на сведителствата? Т.е дали ќе има уште едни/две оценки после овие што ни се за второ тромесечие? Зашто ги усрав гадно оцениве.. па затоа прашувам, дали има шанси да ги поправам и на крај се зема оцена од сите овие сега што ќе ги добиеме и плус од полугодие така? Патем.. сега сум добра, просек 3.08 и видов дека многу лесно можам да станам многу добра, ама дали имам барем најмали шанси да бидам одлична за крај година со 4.53 просек, секако со малку попуштање, и интервенции кај класниот.
Дечки ме занима на Јосип Броз таблото каде се става, би требало да е ставено веќе ? Сакам да видам нешто..
Ставено е, мислам дека го видов кај Вегера во ГТЦ, поточно на банката до Вегера ама не сум сигурна можно е и да беше на Борис економското
мислам дека е последна родителска, после само се пишуваат , спуштаат конечните оцени на совет и сведителствата
Блу, последна е оваа родителска, инаку претстои уште еден класификационен период, ама без родителски - нели за дооформување на конечната оцена. Јас искрено, не сум толку голем оптимист за така драстично подобрување на успехот, требало да ги изгланцаш оценките овој период, ама како и да е. Солиден успех би постигнала доколку овие два месеци на пример сите ги направиш петки за на крај нели да ти вадат поголем просек, ама ми изгледа дека мала е веројатноста или? Пробај, во секој случај нема да имаш штета. А и ако имаш класен кој си се бори за просек во класот, би требало да ви попуштат на крај, кај нас у прва попуштаа на оние кои им фалеше оценка за поголем просек - мене ми фалеше една за да имам 5,00 и ми ја пишаа иако цела година имав константно 4ки за тромесечие и една писмена 5ка. ________________________________________________________________________________ Инаку, да прашам ако се најде некоја со Самсунг телефон, да ме извади од калта. Пред извесно време блокирав еден број (нели има опција да блокнеш, па као да не може да ти ѕвони), ама моментално ми треба бројот, а мислам дека го немам внесено во именикот, па има ли било каква надеж да го одблокирам и како? Го имав на една листа таму во блокирани, ама мислам дека му манав делит. И пак не може да ми ѕвони. Ај некоја ако има искуство со блокање нека ми посочи шта да урадим, бидејќи скренав. И да, не го покажува блокираниот број ако случајно ѕвонел во пропуштени повици? Не можам ни да го најдам. Ај хелп, очајна сум.