Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Дали и како може да се стане активист за заштита на правата на животните?

2. EmGreen

EmGreen Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    189
    Оние големите вреќи се 10 000 во најевтина варијанта, па сега нагоре 13 /14 илјади до незнам колку. Точна цена незнам. Ама можеш да провериш по огласи може некој препродава за многу пониска цена секако. За помали вреќи незнам :|

3. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    ОЛИВЕТИ ДООЕЛ
    Телефон: 032/385058
    Адреса: П. Караѓозов 39
    Град: ШТИП

http://bodybuilding.com.mk/prodavnica.html?page=shop.browse&category_id=182

4. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Дали на Велигден ќе има автобуски линии низ Македонијава?Знам дека за надвор од државава се укинати, но во државава внатре ќе ги има?

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Абе не бараат шо ви е за 20евра не барале ниту за повеќе не бараат во менувачница. Јас пред недела-две наеднаш 900 евра менував за да платам за Америка work & travel програмата, па не ми бараше ништо од документи.. во Бисер менував инаку

А во банка си бараат, тоа сите знаете.

6. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Бараат во некои менувачници за поголеми суми, но не секаде. Со сигурност ќе најдете некоја каде не ви треба лична карта :)

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Hе бараат ни за 100е па ни за повисока сума, само во банка бараат :)

8. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.465
    Koжа сум чистела со малку крема (најчесто бекутан, не е многу мрсна), а имам чистено и со млекото за тело Елдена, и иако е помрсно неоставило трага.
    Сепак пробај со Бекутан, мене од фармерките ми се имаат направено така 2 кожни чанти.

9. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    Да Да Да.. пробај со Бекутан и јас имам пробано и се чисти :)

10. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Колку време се патува од Струмица до Софија(Бугарија) ?

11. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Каде можам да најдам вакви перничиња за патување?
    Старото перниче што го добив на поклон пред неколку години, ми се дупна :worried:
    А баш беше удобно, башка во циклама боја.
    Мајка ми нашла во некоја продавница, ама тие биле баш како обична перница. Јас сакам да е како душек, да треба да се надува, за да можам да го издишам кога нема да ми треба и да го здиплам во ташна.
    А ако има некои вакви интересни кај нас, уште поубаво :)

12. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Во Стружанка има баш такви меки како перниче, а во Џамбо има на дување :)

На AnaKarenina му/ѝ се допаѓа ова.
  13. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    178
    Карши бисер во тој ред кај жужу има продавници за деца не знам како се викаат ама сега брзо ги гледав ако не ти е далеку ѕирни :)

На AnaKarenina му/ѝ се допаѓа ова.
  14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Ако некој ја има читано „Кандид“ од Волтер нека ми пише порака!

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Дали некоја од вас знае каде има за скенирање во Скопје?
    Ми треба за скенирање на диплома од средно.

16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Ги прашувам средношколките, зашто најверојатно и тие деновиве ќе имаат родителска (Господ нека ни е на помош :D) дали оваа родителска ни е последна за годинава, или ќе има уште една пред давање на сведителствата? Т.е дали ќе има уште едни/две оценки после овие што ни се за второ тромесечие? Зашто ги усрав гадно оцениве.. па затоа прашувам, дали има шанси да ги поправам и на крај се зема оцена од сите овие сега што ќе ги добиеме и плус од полугодие така?
    Патем.. сега сум добра, просек 3.08 и видов дека многу лесно можам да станам многу добра, ама дали имам барем најмали шанси да бидам одлична за крај година со 4.53 просек, секако со малку попуштање, и интервенции кај класниот. 8)

17. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Дечки ме занима на Јосип Броз таблото каде се става, би требало да е ставено веќе ? Сакам да видам нешто..

18. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Ставено е, мислам дека го видов кај Вегера во ГТЦ, поточно на банката до Вегера ама не сум сигурна можно е и да беше на Борис економското :?:

19. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    мислам дека е последна родителска, после само се пишуваат , спуштаат конечните оцени на совет и сведителствата :)

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Блу, последна е оваа родителска, инаку претстои уште еден класификационен период, ама без родителски - нели за дооформување на конечната оцена.
    Јас искрено, не сум толку голем оптимист за така драстично подобрување на успехот, требало да ги изгланцаш оценките овој период, ама како и да е.
    Солиден успех би постигнала доколку овие два месеци на пример сите ги направиш петки за на крај нели да ти вадат поголем просек, ама ми изгледа дека мала е веројатноста или?
    Пробај, во секој случај нема да имаш штета. :) А и ако имаш класен кој си се бори за просек во класот, би требало да ви попуштат на крај, кај нас у прва попуштаа на оние кои им фалеше оценка за поголем просек - мене ми фалеше една за да имам 5,00 и ми ја пишаа иако цела година имав константно 4ки за тромесечие и една писмена 5ка. :$
    ________________________________________________________________________________
    Инаку, да прашам ако се најде некоја со Самсунг телефон, да ме извади од калта. :$
    Пред извесно време блокирав еден број (нели има опција да блокнеш, па као да не може да ти ѕвони), ама моментално ми треба бројот, а мислам дека го немам внесено во именикот, па има ли било каква надеж да го одблокирам и како? :D
    Го имав на една листа таму во блокирани, ама мислам дека му манав делит. :^) И пак не може да ми ѕвони. Ај некоја ако има искуство со блокање нека ми посочи шта да урадим, бидејќи скренав. :D
    И да, не го покажува блокираниот број ако случајно ѕвонел во пропуштени повици? :sweat:
    Не можам ни да го најдам. :doh: Ај хелп, очајна сум.

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.